Προεκλογική «πρεμιέρα» από την παράταξη Ελισάφ με ανοιχτή εκδήλωση

Την προεκλογική του εκστρατεία «άνοιξε» επίσημα απόψε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ με μια ανοιχτή εκδήλωση σε ξενοδοχείο της πόλης. Στην εκδήλωση καταγράφηκε εντυπωσιακή προσέλευση μελών και φίλων της παράταξης του καθηγητή που γέμισαν την αίθουσα από νωρίς, ενώ τον ίδιο προλόγισε ο γνωστός δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πρώην βουλευτές και πρώην δήμαρχοι, αλλά και πρόσωπα που έχουν αναμειχθεί με τα κοινά, από διάφορες θέσεις και σε διάφορες εποχές.

«Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, πάντα η αρχή είναι μπροστά μας. Και, όπως θα έλεγε ο ποιητής “το τέλος είναι εκεί απ’ όπου ξεκινάμε”. Η μεγάλη πρόκληση του Δήμου μας ιδιαίτερα είναι αυτή ακριβώς: ένα νέο ξεκίνημα – μία Νέα Εποχή», ανέφερε ο στην ομιλία του ο Μ. Ελισάφ, ενώ σε άλλο σημείο έκανε λόγο για το ότι η παράταξη του «χτίστηκε με βασικές αρχές την συμμετοχή, την ανιδιοτέλεια και τις δημοκρατικές αξίες».

Για τις «στηρίξεις» και τα «χρίσματα»

Σχετικά με κομματικές στηρίξεις και χρίσματα, ο κ. Ελισάφ ανέφερε «ότι δεν επιδιώχθηκε καμία κομματική στήριξη καθώς η εποχή των χρισμάτων έχει παρέλθει».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ανέλυσε τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος που περιλαμβάνουν όλους τους τομείς δράσης. Την καθημερινότητα, τα έργα, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, την ενίσχυση των κοινοτήτων, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, την κοινωνική πολιτική και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Δήμου.

Κλείνοντας κατέληξε: «σας κατέθεσα την αλήθεια μου. Τη βάση για τη δημιουργία μιας στέρεης και ισχυρής σχέσης εμπιστοσύνης. Αυτής που ζητούμε. Για να δώσουμε όραμα στα παιδιά μας, για να δώσουμε λύσεις στα μικρά και τα μεγάλα, για να ανοίξουμε το δρόμο στη Νέα Εποχή. Αυτή που δικαιούνται τα Γιάννενα. ΤΑ ΓΙΑΝΕΝΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Σας θέλουμε δίπλα μας. Σας θέλουμε τώρα και μετά τις εκλογές. Να δημιουργήσουμε μαζί όσα ονειρευόμαστε. Να αγαπήσουμε ξανά τον τόπο μας».

 

Tags:

, ,