Προεκλογική εκστρατεία Δ. Γιολδάση, υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Πρέβεζας

Μετά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, στα Ιωάννινα και την συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στα έργα κατασκευής και επέκτασης της Ιόνιας οδού, ο υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας με τη Νέα Δημοκρατία Δημήτριος Γιολδάσης ξεκίνησε τις επαφές με φορείς και απλούς πολίτες σε όλο το Νομό.

Χθες, Τετάρτη ο κ.Δημήτριος Γιολδάσης συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο σε εγκάρδιο κλίμα, με επίκεντρο της συζήτησης ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας, αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές που βιώνουν πολλοί πολίτες και την υποχρέωση της Πολιτείας και της Εκκλησίας για στήριξή τους.

Ο κ. Γιολδάσης συνεχίζει την περιοδεία του συναντώντας κατοίκους σε όλες τις περιοχές του Νομού, μεταξύ αυτών σε Στεφάνη, Λούρο και Κανάλι και παράλληλα έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις σε όλο το Νομό. Στόχος του κ.Γιολδάση είναι να αφουγκραστεί τα προβλήματα των πολιτών, να διαλεχθεί μαζί τους και να παρουσιάσει τις θέσεις του και τους στόχους του.

Έχει άλλωστε σαφή εικόνα των προβλημάτων, από την μακρά θητεία του ως Δήμαρχος στους Δήμους Φιλιππιάδας και Ζηρού για 8 χρόνια και γνωρίζει πως να συμβάλει στην αποτελεσματικότερη επίλυσή τους.

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply