Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στα σχολεία της Ηπείρου

Χωρίς προβλήματα το «πρώτο κουδούνι» της χρονιάς στα σχολεία της Ηπείρου με αυτοδιοικητικούς και πολιτικά πρόσωπα να δίνουν το «παρών» σε αγιασμούς σχολείων:

Στο Δήμο Ιωαννιτών

Ευχές για μια καλή, αποδοτική και χαρούμενη σχολική χρονιά, απηύθυνε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς κατά τη σημερινή τελετή του αγιασμού. O Δήμαρχος επέλεξε να παραστεί σήμερα σε τρεις αγιασμούς, στο συγκρότημα της Ακαδημίας, στο 7o Γυμνάσιο καθώς και στο Γυμνάσιο και Δημοτικό Κουτσελιού.

Στην Άρτα

Σε Αγιασμούς που τελέστηκαν στα σχολεία, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, παρέστη σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, καθώς και Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος έδωσε το «παρών» στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, στο οποίο εγκαινιάστηκε και η δανειστική βιβλιοθήκη, στο 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο, καθώς και στο Μουσικό Σχολείο Άρτας. Συνομίλησε με μαθητές, γονείς και καθηγητές ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ υπογράμμισε τις παρεμβάσεις που έγιναν για τη συντήρηση των σχολείων και τη βελτίωση των υποδομών στα σχολεία.

Στο Δήμο Ζηρού Πρέβεζας

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό σε όλα τα Σχολεία και τις θερμότερες ευχές για μία καλή, γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά, ξεκίνησε σήμερα η νέα σχολική περίοδο στον Δήμο Ζηρού. Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι, παραβρέθηκαν στα Σχολεία του Δήμου όπου καλωσόρισαν εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς και τους ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά. Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Χασίδη, παραβρέθηκαν στον Αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας.

Στο Δήμο Δωδώνης Ιωαννίνων

Χωρίς κανένα πρόβλημα ξεκίνησε η χρονιά για μαθητές και εκπαιδευτικούς σε εννέα σχολικές μονάδες που λειτουργούν στον Δήμο Δωδώνης. Πρόκειται για τρία νηπιαγωγεία στην Μουσιωτίτσα, το Κρυφοβό και το Ρωμανό και για έξι Δημοτικά Σχολεία, στο Επισκοπικό, το Αβγό, το Κρυφοβό, την Μουσιωτίτσα, το Κουκλέσι και το Ρωμανό. Ο Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης ευχήθηκε καλή χρονιά στο σύνολο της σχολικής κοινότητας και τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα σε όλους διασφαλίζοντας άριστες συνθήκες στις σχολικές μονάδες.

Στο Δήμο Ζίτσας Ιωαννίνων

Στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ζίτσας στις τελετές παρέστησαν ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων οι οποίοι ευχήθηκαν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά. Ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμού που τελέστηκαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, και ακολούθως στο Γυμνάσιο και το Λύκειο της Δ.Κ. Ελεούσας.

 

 

 

Tags: