Πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση της παράταξης «Ιωάννινα 2023» της Τ. Καλογιάννη

φωτο αρχείουΠργαματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της αυτοδιοικητικής παράταξης «Ιωάννινα 2023» της Τ. Καλογιάννη σε κεντρικό ξενοδοχείο των Ιωαννίνων. Η κ. Καλογιάννη στην ομιλία της τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση τη σχέση της με τη Νέα Δημοκρατία. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Προσωπικά, όπως είναι γνωστό, είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Μίας παράταξης με μεγάλες ρίζες στην Ελληνική Κοινωνία, με πλούσιο και θετικό έργο στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής φυσιογνωμίας της χώρας μας. Το κόμμα αυτό, δια του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, αναγνώρισε το έργο μου και τάχθηκε εξ αρχής θετικά για την πρωτοβουλία μας. Τον ευχαριστώ για την ιδιαίτερη τιμή. Είναι πολύ σημαντικό, ως αυριανή διοίκηση του Δήμου μας, να έχουμε απευθείας επικοινωνία με τον αυριανό Πρωθυπουργό».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Έχουμε καταγράψει τα μεγάλα και μικρότερα προβλήματα, τα μελετήσαμε, παρουσιάσαμε επεξεργασμένες λύσεις. Οι προτάσεις μας είναι εφαρμόσιμες. Δεν υιοθετούμε τη λαϊκίστικη μέθοδο να υποσχεθούμε ότι θα υλοποιήσουμε ό,τι ακούσαμε και καταγράψαμε ως πρόβλημα ή επιθυμία. Δεν επιδιώκουμε να ξεγελάσουμε ή να παγιδεύσουμε τους πολίτες στον βωμό προσωπικών επιδιώξεων. Δεν το έχουμε ανάγκη, ούτε ως πρόσωπα, ούτε ως παράταξη. Ό,τι είναι βιώσιμο, αναγκαίο, κοινωνικά ωφέλιμο και οικονομικά εφικτό θα το υλοποιήσουμε.», ενώ παρουσίασε και τους οκτώ άξονες που περιέχει το πρόγραμμα της παράταξης της για το Δήμο Ιωαννιτών.

Για τις συνεργασίες

«Θα συνεργαστούμε με όποιον έχει το ίδιο πάθος με μας για την αναγέννηση του Δήμου μας και ταυτόχρονα το ίδιο κουράγιο για πολλή, παραγωγική και αποτελεσματική δουλειά.» ανέφερε η κα. Καλογιάννη σε άλλο σημείο της ομιλίας της.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε ο περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης ο οποίος αναγνώστηκε, αλλά και ο Βουλευτής Ιωαννίνων ΝΔ Κ. Τασούλας και ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων Α. Φούσας.

 

Tags: