Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου του Άγγελου Μητσόπουλου “Είμαι εδώ”

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του νέου βιβλίου, του συγγραφέα-ποιητή Άγγελου Μητσόπουλου, με τίτλο “Είμαι εδώ”, εκδόσεις Γεωργίου. Η εκδήλωση έγινε στον Πολιτιστικό πολυχώρο “Δημ. Χατζής” Ακτή Μιαούλη, στις 15 Φεβρουαρίου 2018, στα Ιωάννινα.

Για το βιβλίο μίλησαν η παιδίατρος και αναπτυξιολόγος Λούλα Βέρμπη – Αυδή, ο αντιδήμαρχος του δήμου Ιωαννιτών Παντελής Κολόκας, καθώς και ο ίδιος ο συγγραφέας. Την βραδιά συντόνισε η δημοσιογράφος Έλενα Χριστοφορίδου.

Το βιβλίο παρουσιάζει την αληθινή ιστορία της περιπέτειας του μικρού Νότη, ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα. Περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή της ζωής του. Το βιβλίο περιέχει ιατρικά στοιχεία για τις παθήσεις του μικρού ήρωα και όλες τις λεπτομέρειες από την ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο μέχρι και την ημέρα που πήγε στο σπίτι με τους γονείς του.

Σημείωμα του συγγραφέα Άγγελου Μητσόπουλου

“Ήταν μία ιδιαίτερη βραδιά για πολλούς λόγους. Η βραδιά του μικρού Νότη, η δικαίωση του αγώνα του μικρού μας ήρωα με μετάλλιο το βιβλίο “Είμαι εδώ”. Ο κόσμος αγκάλιασε την εκδήλωση με την παρουσία του στον πολυχώρο “Δημήτρης Χατζής”. Είμαστε υπερήφανοι που βάλαμε ένα λιθαράκι στην επίτευξη των στόχων του Νότη μας.

Η ζεστασιά της Λούλας, η αφοσίωση της Έλενας, ο ανθρωπισμός του Παντελή, ο ενθουσιασμός εκ μέρους μου, η μοναδική ματιά του Δημήτρη που αποτυπώθηκε στο εξώφυλλο, τα δάκρυα χαράς του Βαγγέλη, τα λόγια ψυχής της Αντρης, η δημιουργικότητα της Νεφέλης, η αγκαλιά της οικογένειας μου (αξίζει προσωπική αναφορά), τα κόκκινα μπαλόνια, τα υπέροχα μπλουζάκια με το μήνυμα “είμαι εδώ” και το αφοσιωμένο βλέμμα σας, μέσα στην αίθουσα, συνέθεσαν την μοναδική βραδιά.

Άλλο ένα επίτευγμα πίστης, αλληλεγγύης και ομαδικής δουλειάς με επίκεντρο τον άνθρωπο και στόχο την ζωή!”

 

Tags: