“Πότε πρέπει να πεθάνουμε”: Όλες οι πληροφορίες για το επικείμενο συμπόσιο του Παν/μίου Ιωαννίνων

1ο Διεπιστημονικό Συμπόσιο “Πότε Πρέπει να Πεθαίνομε (ΠΠΠ)”, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, 28-30 Απριλίου 2017

http://ppp.conf.uoi.gr/

Γιατροί, νοσηλευτές, βιολόγοι, νομικοί, φιλόσοφοι, θεολόγοι, κληρικοί,  ψυχολόγοι, οικονομολόγοι, κοινωνιολόγοι, καλλιτέχνες, ασθενείς,  συγγενείς που φροντίζουν ή φρόντισαν μακροχρόνια πάσχοντες, από όλη τη  χώρα (και το εξωτερικό), θα συναντηθούν σ’ ένα μήνα στα Γιάννενα για  να αντιμετωπίσουν το πιο βέβαιο γεγονός της ζωής όλων μας χωρίς  εξαίρεση: Πότε Πρέπει να Πεθαίνομε; Πάρτε ενεργά μέρος.

(1) Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Συμποσίου:  http://ppp.conf.uoi.gr/symposio/programma/: 115 ομιλητές σε 25  συνεδρίες. Σε κάθε συνεδρία, μισή ώρα για ερωτήσεις και σχόλια από  εσάς. Από τον καθένα μας εξαρτάται τι συμπεράσματα θα βγάλει το  Συμπόσιο.

(2) Η ΕΓΓΡΑΦΗ σας ΔΩΡΕΑΝ: http://ppp.conf.uoi.gr/symmetoxi/egrafes/.

Όμως, η Οργανωτική Επιτροπή χρειάζεται να ξέρει πόσους καφέδες να  ετοιμάσει, πόσες μερίδες φαγητό, πόσα λεωφορεία. Αν θα παρακολουθήσετε  το κοινωνικό πρόγραμμα ή κάποιο βιωματικό σεμινάριο και ποιο, κτλ

Κυκλοφορήστε τον σύνδεσμο αυτόν, σε φίλους, γνωστούς, αγνώστους. Ας  έχουν κι εκείνοι την ευκαιρία να συζητήσουν για το θέμα αυτό με τόσο  πολλούς ομιλητές από τόσο διαφορετικές ειδικότητες.

(3) Ωστόσο!

Εάν οι συζητήσεις γίνουν γενικά κι αφηρημένα, δεν βοηθάει και πολύ.  Αντίθετα, αν γίνουν συγκεκριμένα και για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περιστατικά, μες  από τη ζωή, θα έχομε συνέχεια στο νου μας για τι πράγμα μιλάμε όταν  ρωτάμε Πότε Πρέπει να Πεθαίνομε.

Προσγειώστε μας με το δικό σας πραγματικό περιστατικό για το οποίο  έχετε άμεσα (ή λιγότερο άμεσα) βιώματα. Που σας προβλημάτισε. Που  θέλετε να θέσετε ερωτήματα. Έρθετε δεν έρθετε στο Συμπόσιο, ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ  ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΑΝΩΝΥΜΑ:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfgMPnS6uroyzUiAFoJxU0qeHFX1vq02o1V-5xCg_l_782H7Q/viewform. Κάντε το τώρα. Το έχουν κάνει πολλοί. Δεν είστε οι μόνοι που έχετε βιώματα. Και μπορείτε να δείτε ολουνών τις  ιστορίες.

Κυκλοφορήστε και αυτόν τον σύνδεσμο, σε φίλους, γνωστούς, αγνώστους.  Άσχετα αν έρθουν ή όχι στο Συμπόσιο. Ο καθένας ας έχει την ευκαιρία να  γράψει τα βιώματά του. Μπορούμε να έχομε 10.000 περιστατικά; Θα ήταν η  καλύτερη απογραφή του τι συμβαίνει στην Κοινωνία.

(4) Οι ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ όλων των ομιλιών εδώ:  http://ppp.conf.uoi.gr/symmetoxi/ypovoli-ergasion/. Αν θέλετε να τις  έχετε μαζί σας στο Συμπόσιο, τυπώστε τις.

(5) ΟΜΙΛΙΕΣ και κείμενα: http://ppp.conf.uoi.gr/symmetoxi/ypovoli-ergasion/.

(6) Η ΔΙΑΜΟΝΗ σας http://ppp.conf.uoi.gr/genikes-plirofories/diamoni/

(7) Το ΤΑΞΙΔΙ σας http://ppp.conf.uoi.gr/genikes-plirofories/pos-na-erthete/

(8) Το ΦΑΓΗΤΟ σας http://ppp.conf.uoi.gr/genikes-plirofories/diatrofi/

(9) Κάνατε την εγγραφή σας; http://ppp.conf.uoi.gr/symmetoxi/egrafes/.

 

Tags: