Πως τα ροζ φλαμίνγκο έγιναν viral; Η νέα μανία της εποχής!

Η νέα “μανία” της ψηφιακής πραγματικότητας που παρακολουθούμε στα κοινωνικά δίκτυα είναι οι …καλοκαιρινές αυτοφωτογραφίες (“selfies”, κατά τη διαδικτυακή διάλεκτο), όπου ο εικονιζόμενος φωτογραφίζεται με τη …συνοδεία ενός ροζ πλαστικού φλαμίνγκο!

Πως ξεκίνησε όμως η νέα “τρέλα”;

Η νέα αυτή μανία ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες (που αλλού;), όταν μια εταιρεία η οποία κατασκεύαζε πισίνες, αποφάσισε από το 2015 και μετά να δωρίζει ένα …φουσκωτό κύκνο σε κάθε πελάτη της, του οποίου ολοκλήρωνε την κατασκευή της πισίνας.

Όταν όμως πρόσφατα η γνωστή στους νέους αμερικανίδα τραγουδίστρια Taylor Swift, φωτογραφήθηκε στην πισίνα της πάνω στο λευκό της κύκνο, αμέσως έγινε viral – κατά τη διάλεκτο του διαδικτύου, δημοφιλές δηλαδή – και αντιγράφτηκε κατά χιλιάδες από τα εκατομμύρια των θαυμαστών της.

Αυτό ξεκίνησε μια …φρενίτιδα φωτογραφίσεων σε πισίνα μαζί με φουσκωτά …πτηνά! Το επόμενο ήταν κάποιοι να επιλέξουν το γνωστό μας πλέον “ροζ φλαμίνγκο” και τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι πια …ιστορία.

Δεν άργησαν βέβαια οι πάντα επινοητικοί Αυστραλοί να αξιοποιήσουν τη νέα μανία και εμπορικά: Η αυστραλιανή εταιρεία με το όνομα «Sunnylife» παρουσίασε το …συμπαθές ροζ φουσκωτό και το πετυχημένο της marketing δεν το καθιέρωσε απλά, το επέβαλλε…

Ετοιμαστείτε λοιπόν, φέτος, όπου κι αν πάτε να μετράτε ροζ φλαμίνγκο…

Epirus News

 

Tags:

, , , ,