Πορτραίτα Υποψηφίων: Μιράντα Διατσίδου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ. Ιωαννιτών

Η Μιράντα Διατσίδου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ. Ιωαννιτών με την παράταξη «Πολίτες για την Ανατροπή» του Λάζαρου Νάτση. Παρουσιάζει η ίδια τα σχετικά με την υποψηφιότητα της:

«Κατάγομαι από το χωριό Μαραθόκαμπος Σάμου, όπου γεννήθηκα και έζησα μέχρι τα 18 μου χρόνια. Πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Σπουδές στην Εκπαίδευση» του ΕΑΠ. Από το 1994 μέχρι το 2005 εργάστηκα ως καθηγήτρια Πληροφορικής σε σχολεία του Ν.Κιλκίς και Ν.Σάμου.

Από το 2006 μέχρι σήμερα διαμένω μόνιμα στα Ιωάννινα μαζί με τον άντρα μου και τα δυο μου παιδιά 15 και 17 ετών. Η οργανική μου θέση είναι στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιωαννίνων, όπου και υπηρέτησα ως καθηγήτρια Πληροφορικής από το 2006 έως το 2015 οπότε και ανέλαβα τη θέση της Διεύθυνσης του σχολείου για τη διετία 2015-2017.

Από το 2017 μέχρι και σήμερα είμαι Διευθύντρια στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων.

Τα Γιάννενα τα λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που ήρθα να σπουδάσω στο Πανεπιστήμιο της πόλης. Για το λόγο αυτό επέστρεψα κάποια χρόνια μετά το τέλος των σπουδών μου για να ζήσω και να μεγαλώσω τα παιδιά μου, στη δεύτερη πατρίδα μου, την πατρίδα της καρδιάς μου, τα λατρεμένα μου Ιωάννινα. Εύχομαι να μου δοθεί η ευκαιρία να εργαστώ στο πλευρό του Λάζαρου Νάτση ώστε Με τόλμη & Απλή… αναΛογική να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες που θα καθορίσουν το αύριο μιας πόλης σύγχρονης και ανατρεπτικής σε όλα τα επίπεδα: μιας πόλης ελκυστικής «…τόσο για το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον όσο και για τον τρόπο ζωής των κατοίκων», ακριβώς όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα της παράταξής μας: Γιάννενα – Πολίτες για την Ανατροπή.»

 

Tags: