“Πολύχρωμα Συναισθήματα” 13/2/2019 – Ραδιοφωνική Εκπομπή με τη Γιώτα Φλώρου

Τα «Πολύχρωμα Συναισθήματα» είναι μια εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει η Γιώτα Φλώρου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 19:00.

«Οι πιο όμορφες συζητήσεις είναι οι διαδραστικές. Η γλωσσα είναι ο βασικός τρόπος επικοινωνίας. Η διαρκής εξέλιξη της γλώσσας αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό ενός κορυφαίου ζωντανού οργανισμού που μιλιέται από βιολογικά ενεργές υπάρξεις. Προετοιμάζοντας το 5ο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο με θέμα αυτή τη φορά “Η γλώσσα του “άλλου” – Η ηθική της ετερότητας η κ. Νικολεττα Τσιτσανουδη – Μαλλίδη μας μίλησε με ενθουσιασμό για τις ενδεικτικές θεματικές του 5ου Θερινού Πανεπιστημίου ως Ακαδημαϊκή Διευθύντρια του Θερινού Πανεπιστημίου και Επίκουρη Καθηγήτρια Γλωσσολογίας και Ελληνικής γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όπως τον διχοτομικο λόγο στα σύγχρονα ΜΜΕ, γλώσσα και κοινωνική προσέγγιση, πώς γινόμαστε κριτικοί και όχι αφοριστικοι και πώς να αποφεύγουμε την δραματοποίηση στο λόγο.
Η συζήτηση έγινε διαδραστική με την παρουσία στην εκπομπή του κ. Φωτη Μωρογιαννη Ψυχιάτρου Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Τους ευχαριστώ θερμά και τους δύο.»

Ακούστε την εκπομπή

Αρχείο εκπομπών στο Epirus News: Πολύχρωμα Συναισθήματα

 

Tags:

, , , ,