Πολιτική ήττα για το Δήμαρχο Ιωαννιτών – Καταψηφίστηκε η ιδιωτικοποίηση της Καθαριότητας

Ως πολιτική ήττα για το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ιωαννιτών μαζί με τις παρατάξεις που συναποτελούν την Σύμπραξη που διοικεί το Δήμο καταγράφεται το αποψινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η ψηφοφορία ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής του Μωυσή Ελισάφ για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας στις περιοχές της Ανατολής και του Περάματος καταψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο με ψήφους 21 υπέρ και 24 κατά, πράγμα που δείχνει αφενός το πόσο δύσκολη θα είναι η συνέχεια τουλάχιστον σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου για τη Δημοτική Σύμπραξη των τριών παρατάξεων, αλλά και το πόσο αποφασισμένες να αντιπαρατεθούν είναι οι υπόλοιπες τρεις δημοτικές παρατάξεις, του κ. Θ. Μπέγκα, της κ. Ν. Καλογιάννη και του κ. Λ. Νάτση.

Τρείς εναντίον τριών, θα είναι το μοτίβο που θα επαναληφθεί πολλές φορές στην τρέχουσα δημοτική περίοδο, ας ελπίσουμε χωρίς τις σημερινές εντάσεις και διαξιφισμούς.

Αυτό που προσδοκά η πόλη πάντως δεν είναι οι μάχες επικράτησης των πρώην και νυν δημοτικών αρχόντων της, αλλά η επίλυση των κυριολεκτικά αμέτρητων προβλημάτων των πολιτών της.

 

Tags: