Πολύ καλή η ανταπόκριση των επιχειρήσεων εν όψει της 3ης Πανελλήνιας Έκθεσης Άρτας

Δημαρχείο ΆρταςΜε γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για την 3η Γενική Πανελλήνια Έκθεση Άρτας, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας και θα διαρκέσει μια εβδομάδα.

Η έως τώρα ανταπόκριση και η συμμετοχή επιχειρήσεων της περιοχής μας και μάλιστα αρκετών μεγάλων επιχειρήσεων είναι πολύ καλή, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, γεγονός που δείχνει την ιδιαίτερη δυναμική που έχει αναπτύξει η έκθεση, η οποία φέτος αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 40.000 επισκέπτες από όλη τη χώρα. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα μπουν και οι τελευταίες πινελιές, ώστε όλα να είναι έτοιμα στις 27 Σεπτεμβρίου.

Κύριος στόχος της προσπάθειας είναι να στηριχθεί κυρίως η τοπική επιχειρηματικότητα, ενώ η Δημοτική Αρχή καλεί όλες τις Αρτινές επιχειρήσεις που το επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, καθώς προσφέρει χαμηλές τιμές για αυτές, στην ενοικίαση των περιπτέρων της Έκθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση διοργανώνεται από το Δήμο Αρταίων, την ΑΔΑΕ – ΟΤΑ, το Επιμελητήριο Άρτας, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Άρτας και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.

Πληροφορίες:
• Ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων: www.arta.gr
• Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α :Τηλ: 26810-78840/Fax:26810-75425
• Διοργανώτρια Εταιρία «ΚΥΚΛΟΣ» Οργάνωση Εκθέσεων: Τηλ: 26510-37114, 37119 /Κιν:6944107862

 

Tags:

, , ,

Leave a Reply