Πληροφορίες για την Αεροπορική Εορτή στα Ιωάννινα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΟΡΤΗ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2016

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

  1. Cessna172NΑπό την Παρασκευή 3 Ιουνίου ξεκινούν οι αφίξεις των πληρωμάτων για την αεροπορική εορτή. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει θα υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποιήσεων πτήσεων γνωριμίας με ελαφρά , υπερελαφρά αεροσκάφη αλλά και το μηχανοκίνητο ανεμόπτερο περιήγησης της αερολέσχης για μέλη αερολεσχών, το κοινό , φοιτητές και μαθητές με την συγκατάθεση των γονέων.
  2. Το υπόστεγο της Αερολέσχης θα είναι επισκέψιμο για το κοινό τις απογευματινές ώρες δηλαδή 15:30- 19:30 από Παρασκευή 3 έως και Κυριακή 5 του μηνός.
  3. Όσοι θέλουν να πετάξουν , θα γράφονται με σειρά προτεραιότητας , και θα περιμένουν στην αίθουσα υποδοχής όπου ήδη από σήμερα έχει αναρτηθεί έκθεση φωτογραφίας των φίλων της πολεμικής αεροπορίας. Στην ίδια αίθουσα αφίξεων από 10:30 έως 19:30 ο εξομοιωτής πτήσεων της σχολής υπερελαφρών “Μάθε να Πετάς” θα διατίθεται δωρεάν για ‘πτησεις’ σε μικρούς και μεγάλους φίλους της αεροπορίας.
  4. Όσοι τυχεροί βρεθούν στην περιοχή της λίμνης στην θέση “Μώλος” Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουνίου από 18;00 έως 19:30 και πιθανά την Κυριακή 5 Ιουνίου από 11:00- 13:00 καιρού επιτρέποντος ένα υδροπλάνο θα κάνει χαμηλές προσεγγίσεις – επιδείξεις.
  5. Το βράδυ του Σαββάτου θα υπάρχει δεξίωση για τα πληρώματα στο Πνευματικό κέντρο στις 20:00
  6. Την Κυριακή το πρωί θα υπάρχει ξενάγηση – εκδρομή στα αξιοθέατα της πόλης για τους συνοδούς των πληρωμάτων.
  7. Αναχωρήσεις το απόγευμα Σαββάτου και Κυριακής.

 

Tags:

,