Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ νομού Πρέβεζας

Συνεχίστηκαν το Σάββατο 22/6 οι περιοδείες κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα πολυπληθής ομάδα με επικεφαλής τρεις από τους τέσσερις υποψήφιους βουλευτές επισκέφτηκε τα κεντρικά μαγαζιά του Καναλακίου.

Συμμετείχαν ο Κ. Μπάρκας, ο Σ. Βελέντζας και η Γ. Μπότζιου που ζει και εργάζεται στο Καναλάκι. Η υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι κάτοικοι ήταν πολύ ικανοποιητική, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση τους, ενώ έγιναν συζητήσεις με κατοίκους.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε και το εκλογικό κέντρο που άνοιξε πρόσφατα στην κεντρική Πλατεία όπου ο Σίμος Μάρκου, ο Τάσος Μάρκου, ο Σάκης Παππάς, ο Θανάσης Λιόλιος και άλλοι γνωστοί Καναλακιώτες εξέφρασαν την στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους.

Την ίδια μέρα  το πρωί άλλο κλιμάκιο του ΣυΡιζΑ-Προοδευτική Συμμαχία  με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή κ. Χ. Κριτσιμά, περιόδευσε στο Λούρο, όπου επισκέφθηκαν το Εκλογικό Κέντρο και πολλά κεντρικά καταστήματα.

Το απόγευμα  το ίδιο κλιμάκιο περιόδευσε στην Κρανιά, την Τύρια και τη Στεφάνη. Στη Στεφάνη εκτός από την Χριστίνα Κριτσιμά, παραβρέθηκαν και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας και Γεωργία Μπότζιου.

Όλοι συνομίλησαν με τους κατοίκους των χωριών, τους ανέπτυξαν τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης καθώς και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία, καταγράφοντας συγχρόνως τα προβλήματα.

 

Tags: