Περιφερειακές Εκλογές – Τι ψηφίζει η Άρτα – Δημοσκόπηση

Ανετη επικράτηση του νυν περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριµάνη, στην Περιφερειακή Ενότητα Αρτας, ανοιχτό παιχνίδι στον ∆ήµο Αρταίων και άρωµα γυναίκας στον ∆ήµο Νικολάου Σκουφά διαπιστώνονται από τη µέτρηση της Innovation Metrisis Poll για την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Οι δηµότες της Περιφερειακής Ενότητας Αρτας αξιολογούν θετικά το έργο του κ. Καχριµάνη, καθώς «πολύ» και «αρκετά ικανοποιηµένο» δηλώνει το 59% των πολιτών, ενώ «λίγο» και «καθόλου ικανοποιηµένο» το 28%. Αντίστοιχα ποσοστά συγκέντρωνε η ικανοποίηση από το έργο του περιφερειάρχη και στην έρευνα που είχε διενεργηθεί για λογαριασµό της εφηµερίδας µας και τον ∆εκέµβριο του 2018.

Τι ψηφίζει ο Νομός Άρτας

Στο ερώτηµα της πρόθεσης ψήφου στις περιφερειακές εκλογές, πάντα στους ψηφοφόρους του Νοµού Αρτας, µε αναγωγή των απαντήσεων «λευκό – άκυρο – αποχή», ο κ. Α. Καχριµάνης συγκεντρώνει 53,4%, έναντι 11,9% που επιλέγει τον κ. Σπύρο Ριζόπουλο και 7,1% τον κ. Γιώργο Ζάψα. Ακολουθεί ο κ. ∆ηµήτρης ∆ηµητρίου µε 2,4%.

Η δημοσκόπηση δημοσιεύεται στο ένθετο «Κάλπη ’19» της εφημείδας «Παραπολιτικά» και διενεργήθηκε 15-17 Απριλίου.

πηγή: kalpi19.gr/dimoskopiseis/16567/ti-deichnei-to-varometro-toy-kalpi19-gia-tin-perifereia-ipeiroy-kai-ton-nomo-artas/

 

Tags: