Παρουσίασε υποψηφίους Θεσπρωτίας η παράταξη Δ. Δημητρίου

Με μεγάλη επιτυχία, και αθρόα προσέλευση υποστηρικτών, στελεχών, και φίλων του περιφερειακού συνδυασμού «Ήπειρος Όλον» πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, 6 Μαΐου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνθεον» του Δήμου Ηγουμενίτσας η εκδήλωση της παρουσίασης των περιφερειακών συμβούλων της παράταξης στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.

Η παρουσίαση έγινε από τον επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου κύριο Δημήτρη Δημητρίου. Στην ομιλία του, ο κύριος Δημητρίου επεσήμανε, μεταξύ άλλων, το διακύβευμα των επερχόμενων περιφερειακών εκλογών, στάθηκε στην ανάγκη για μία ξεκάθαρη και αποφασιστική αλλαγή πορείας για την Ήπειρο, για να γυρίσει η περιοχή μας σελίδα και να μεταβεί στη νέα εποχή, με τη διοίκηση που μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των καιρών. Με πνεύμα συλλογικότητας, αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες και τις ανάγκες των Ηπειρωτών, βασιζόμενη στο τρίπτυχο «Ολότητα-Ισότητα-Συνεργασία». Με όλους τους Ηπειρώτες μαζί της, χωρίς διακρίσεις, διαχωρισμούς, αποκλεισμούς!

Στην εκδήλωση, ομιλητής ήταν και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, και απερχόμενος Δήμαρχος Αθηναίων, κύριος Γιώργος Καμίνης, στο πλαίσιο τριήμερης περιοδείας του στην Ήπειρο, για τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

 

Tags: