Παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού του ο Χ. Τσιρογιάννης

Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προεκλογικού προγράμματος του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη.

Με 40 ημέρες να απομένουν για τις εκλογές του Μαΐου, δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα, ενώ παρουσιάστηκε και η ιστοσελίδα του συνδυασμού στην οποία έχουν αναρτηθεί οι προεκλογικές προτάσεις και δεσμεύσεις του συνδυασμού και οι οποίες τίθενται σε διαβούλευση με τους πολίτες και τους φορείς της Άρτας οι οποιοι μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους.

«Ζητούμε, από τους πολίτες να μας εμπιστευθούν για μια δεύτερη θητεία, έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό των έργων που εμείς ξεκινήσαμε. Ζητούμε μια ισχυρή και ξεκάθαρη εντολή στις 26 Μαΐου. Για να εκλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους δημοτικούς συμβούλους, έτσι ώστε να έχουμε μια ισχυρή πλειοψηφία, για να μπορούμε να υλοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα έργα για το Δήμο μας, να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις σε κρίσιμα ζητήματα, να μην κάνουμε ασκήσεις …ισορροπίας και να μην γινόμαστε έρμαιοι λαϊκίστικων τακτικών, που θα κρατήσουν την Άρτα στάσιμη. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας, το έργο μας, το όραμά μας και τις προθέσεις μας και για αυτό θα μας εμπιστευθούν για μια δεύτερη θητεία. Και κοιτάζοντας τους στα μάτια τους λέμε: ότι θα τους δικαιώσουμε για την επιλογή τους. Γιατί η Άρτα αλλάΖει. Και είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας!» ανέφερε, στην αρχή της ομιλίας του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Μιλώντας για το νέο πρόγραμμα, ο κ. Τσιρογιάννης το χαρακτήρισε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο έργων, δράσεων και μεγάλων διεκδικήσεων. Ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο και κοστολογημένο. «Ένα πρόγραμμα απολύτως ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο και κοστολογημένο. Στόχος είναι η επίτευξη του οράματος του συνδυασμού μας που είναι: Σύγχρονος και εξωστρεφής Δήμος που αξιοποιώντας πλήρως τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, αποτελεί έναν πρότυπο Δήμο Ολοκληρωμένης Βιώσιμης Ανάπτυξης».

 

Tags: