Παρουσίασε 53 υποψήφιους ο Ν. Γκόντας

Εκδήλωση στην οποία παρουσίασε 53 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο Grand Serai ο πρώην Δήμαρχος Ιωαννιτών Νίκος Γκόντας. Η εκδήλωση αρχικά είχε προγραμματιστεί ως εσωτερική διαδικασία της παράταξης και όχι ανοιχτή, ωστόσο η εντυπωσιακή ομολογουμένως παρουσία αρκετών φίλων της παράταξης του πρώην Δημάρχου την έκανε να μοιάζει πιο πολύ με ανοιχτή εκδήλωση.

Το παρών έδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Βλέτσας, Γιάννης Εμμανουηλίδης, Νίκος Μακόπουλος, Νίκος Τσόλης, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων Γιάννης Πεδιαδιτάκης, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Τσάγκας, Νίκος Φάης, Δημήτρης Ζώης, ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Γιάννης Μήτσης, ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Μπαράτσας, ο Νίκος Πετρόπουλος, πρώην γραμματέας ΝΟΔΕ ΝΔ και αρκετοί άλλοι.

«Εγκαινιάζουμε τώρα, την προεκλογική περίοδο, γιατί όπως είχαμε τονίσει, η εκλογική διαδικασία θα πρέπει να είναι κοντά στις εκλογές και όχι ένα χρόνο πίσω» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ν. Γκόντας, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για αυτούς που «άνοιξαν διαδικασίες από το περασμένο καλοκαίρι», εννοώντας προφανώς πρόσωπα στα κεντρικά της Ν.Δ. στην Αθήνα…

 

Tags: