Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ιωαννίνων

to-kinima-logoΣτην κατάμεστη αίθουσα, στο Πάρκο Λιθαρίτσια συγκεντρώθηκαν χτες, 14 Γενάρη οι φίλοι και ψηφοφόροι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών για την επίσημη παρουσίαση των Υποψηφίων Βουλευτών του Κινήματος και την πρώτη, μεγάλη επαφή με τους πολίτες.

Το παρών έδωσαν ιστορικά στελέχη της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, πολλοί από αυτούς παρόντες στους αγώνες με τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον Ανδρέα και τώρα το Γιώργο.

Με μεγάλη χαρά όμως είδαμε και νέα παιδιά που εμπνέονται από το Όραμα του ηγέτη μας Γιώργου Παπανδρέου.

Είναι πλέον σίγουρο πως “ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ”.

Την εκδήλωση άνοιξε και χαιρέτισε ο Συντονιστής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Φίλιππος Τσουμάνης που ανέλυσε πλήρως το πρόγραμμα, τους στόχους και το όραμα που μας ενώνει στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Αναφέρθηκε με πίκρα για τη διάλυση του Μεγάλου ΠΑΣΟΚ, προϊόν του “μορφώματος” που μόνο το όνομα έχει πλέον και για την πεποίθηση πως γίνεται μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ για τη συγκέντρωση των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων με ηγέτη και εγγυητή της ενότητας το Γιώργο Παπανδρέου.

Αναφέρθηκε επίσης στις πολύ σημαντικές μεταρρυθμίσεις που προχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα διακυβέρνησης αλλά και τον πόλεμο που δέχτηκε από τα μεγάλα συμφέροντα και τα ΜΜΕ του κέντρου.

Πόλεμος, βρώμικος και ανήθικος που γίνεται και σήμερα με τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν πολύ μικρότερη δυναμική από την πραγματική αλλά και τον αποκλεισμό από τα τηλεοπτικά πάνελ και γενικά τη “συγκάλυψη” της δυναμικής του Κινήματος.

Παρουσίαση Υποψηφίων Βουλευτών:

Στη συνέχεια κλήθηκαν στο Βήμα οι επτά υποψήφιοι βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων, έμπειρα στελέχη αλλά και νέοι με πίστη στο όραμα του Προέδρου μας.

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές του Κινήματος έδωσαν έναν σύντομο χαιρετισμό όπου κυριάρχησε η πίστη για μια Νέα Αρχή που έρχεται!

Επίσης ήταν διάχυτο το κλίμα αισιοδοξίας, πως μέρα με τη μέρα το Κίνημα μεγαλώνει.

Οι Υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος καλύπτουν ένα ευρύτερο φάσμα της κοινωνικής και επαγγελματικής δραστηριότητας της πόλης μας.

Μίλησαν κατά σειρά οι Υποψήφιοι Βουλευτές:
ΜΑΡΙΟΣ Π. ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ, Msc Ιχθυολόγος
ΒΑΝΕΣΣΑ – ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΑΡΔΙΚΟΥ, Νοσηλεύτρια R.N, Msc, PgC (Ed), PhD (c)
ΑΝΘΟΥΛΑ ΓΩΡΟΥ, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ευρωπαικών και Διεθνών Θεμάτων
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΖΗΚΟΥ, Επιχειρηματίας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ, Ελεύθερος Επαγγελματίας
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΑΚΟΥΛΙΑΣ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ, Περιφερειακός Σύμβουλος

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply