Παράταξη Ριζόπουλου: “Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι σκληρός. Αν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε”

Ανακοίνωση με την οποία διατυπώνει σκληρή κριτική κατά της Περιφερειακής Αρχής και του Περιφερειάρχη προσωπικά εξέδωσε η Περιφερειακή Παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου».

Μεταξύ άλλων, η παράταξη στην ανακοίνωση της αναφέρει:

«Στην Ήπειρο πρέπει επιτέλους όλοι να αντιληφθούν όλοι ότι ο… γιαλός δεν είναι στραβός. Στραβά αρμενίζει ο Περιφερειάρχης. Εδώ και μήνες επισημαίνουμε ότι η πανδημία του κορωνοϊού θα αλλάξει τα πάντα. Κάποιοι δεν ακούν ή παριστάνουν ότι δεν ακούν μόνο και μόνο γιατί τα λέμε εμείς. Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Περιφερειακή Αρχή όχι μόνο δεν γνωρίζει τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της και τους τρόπους χρήσης τους αλλά και ότι έχει χάσει κάθε επαφή με όσα συμβαίνουν γύρω μας.» {…}

«Επειδή δεν μπορούμε να αφήσουμε άλλο την υπομονή των Ηπειρωτών να εξαντλείται σε ατέρμονη αλληλογραφία, από την πλευρά των Οριζόντων Ηπείρου ξεκαθαρίζουμε ότι δεν μας ενδιαφέρει να συμμετάσχουμε σε κανένα έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο για να συζητήσουμε τις αρνήσεις του Περιφερειάρχη. Έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο στηρίζουμε μόνο στην περίπτωση που θα μας διαμηνύσει από πριν ότι η εισήγησή του θα είναι θετική. Αρκετό χρόνο χάσαμε. Και επειδή ο χειμώνας που έρχεται θα είναι πάρα πολύ σκληρός εάν δεν μπορείτε κύριε Περιφερειάρχα, παρακαλώ παραιτηθείτε.» καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

 

Tags: