Παράταξη Ριζόπουλου: Απάντηση στην …ανταπάντηση

Μέρες …προεκλογικές θύμισε η ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ των παρατάξεων της Περιφερειακής Αρχής και της παράταξης Ριζόπουλου, σχετικά με το θέμα των διοδίων της Εγνατίας και συγκεκριμένα για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφερειακή Αρχή για τη σχετική απόφαση του ΣΤΕ (περισσότερα εδώ).

Ακολούθησε απάντηση της παράταξης Ριζόπουλου η οποία έκανε λόγο για δικαίωση των πρωτοβουλιών της, για να ακολουθήσει ανταπάντηση από την πλευρά της παράταξης Καχριμάνη: Περιφέρεια Ηπείρου: Τι απαντά στην παράταξη Ριζόπουλου για τα διόδια.

Στη συνέχεια η παράταξη Ριζόπουλου εξέδωσε νέα απάντηση, επί της …ανταπάντησης, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Την υπόθεση των διοδίων της Εγνατίας και των λανθασμένων ενεργειών του κ. Καχριμάνη τις άνοιξε με την αρθογραφία του ο Σπύρος Ριζόπουλος τον Αύγουστο του 2017. Η παρέμβαση του Σπύρου Ριζόπουλου ήταν εκείνη που έσυρε την Περιφέρεια στο ΣτΕ κάτι που ανακοινώθηκε υπό το καθεστώς του πανικού του κ. Καχριμάνη.

Η δική μας ανταπάντηση σε ότι αφορά την απόφαση του ΣτΕ ήταν άμεσα συνδεδεμένη με το γεγονός ότι μέχρι το τέλος του 2019 και η Εγνατία και το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας έπρεπε να είχαν ιδιωτικοποιηθεί στο πλαίσιο των υποχρεώσεων του ΤΑΙΠΕΔ. Ως εκ τούτου η προσφυγή στο ΣτΕ ήταν μια κίνηση εντυπωσιασμού.

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο γνωρίζουν άπαντες ότι με την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης δεν πρόκειται να ισχύσει αυτό το καθεστώς. Συνεπώς η καθυστέρηση του διαγωνισμού που σώζει την παρτίδα είναι εκείνο που θεωρείται ως πολιτική επιτυχία;

Ο πανικός των τελευταίων μηνών μετά τις απανωτές αποτυχίες που βαραίνουν προσωπικά τον Περιφερειάρχη είναι ολοφάνερος»

 

Tags: