Παράπονα επιβατών για πτήση της Aegean

Πολλά e-mail με διαμαρτυρίες επιβατών της Aegean έφθασαν στην αλληλογραφία μας σήμερα, σχετικά με τις χθεσινές (13/2) πτήσεις της Aegean προς Γιάννενα. Οι επιβάτες διαμαρτύρονται έντονα για τη συμπεριφορά της εταιρείας:Η πρωινή πτήση δεν πραγματοποιήθηκε και μετέφεραν τους επιβάτες στη βραδυνή η οποία έγινε με αεροσκάφος Airbus. Η εταιρεία παρείχε 18 ευρώ σε κάθε επιβάτη για έξοδα φαγητού, λόγω της καθυστέρησης και της πολύωρης αναμονής.

Η βραδυνή πτήση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19.05 καθυστέρησε όμως σχεδόν μια ώρα λόγω καιρού στα Ιωάννινα. Στις 20:00 οι υπεύθυνοι πήραν τελικά την απόφαση να γίνει. Όπως μεταφέρει αναγνώστης:

«Η χτεσινή πτήση ήταν τραγική!! Πάνω απο τα γιαννενα το αεροπλάνο έκανε τουλάχιστον δύο κύκλους και βουτηξε στο κενό 4-5 φορές. Τα πάντα στην καμπίνα σκόρπισαν ενώ κόσμος φώναζε. Τελικά χαρη στο επαγγελματισμό του πιλότου πήραμε ύψος και επιστρέψαμε στην Αθήνα. Εκεί εξαντληθηκε ο επαγγελματισμός και μάλλον έγινε απανθρωπιά. Μας ενημέρωναν ότι βάση κανονισμού όσοι θέλουν επιστροφή δεν δικαιούνται ξενοδοχείο. Όμως δεν σκέφτηκαν ότι ήταν μέσα εκεί οικογένειες με μικρά παιδιά, άνθρωποι που είχαν δουλειές η ήταν να πάνε διακοπές (όπως ένα ζευγάρι) η καρδιοπαθεις ( όπως ένα κύριος που δεν μπήκαν καν στο κόπο βλέποντας τον μούσκεμα στον ιδρώτα να ρωτήσουν αν είναι καλά η χρειάζεται ιατρική βοήθεια), οι οποίοι ξαφνικά βράδυ βρέθηκαν και πάλι στην Αθήνα, παραμένοντας όλη την μέρα στο πόδι και μην μπορώντας να συνεχίσουν το ταξίδι στα Γιάννενα. Κατα την ταπεινή μου γνώμη η εταιρία μάλλον αγνοει οτι σε μια χώρα με κρίση ο επαγγελματισμος βοηθάει αλλά αυτό που οφείλουμε να καλλιεργήσουμε είναι η ανθρωπιά γιατί διαφορετικά θα είμαστε σε κρίση μόνιμα.»

Το Epirus News ενημέρωσε για τα παράπονα την αεροπορική εταιρεία και έλαβε απάντηση της, την οποία δημοσιεύει αυτούσια εδώ: https://www.epirusnews.eu/ti-apantaei-aegean-tis-diamartyries-epivaton-ti-chthesini/ .

 

Tags: