«Πάρ’ το πάνω σου» με υπευθυνότητα – Διαγωνισμός

«Πάρ’ το πάνω σου», λέει η Συμμαχία για την Υπεύθυνη Πώληση Οινοπνευματωδών Ποτών και καλεί τους νέους 18 – 25 ετών να δημιουργήσουν και να καταθέσουν τις συμμετοχές τους στον πρώτο της δημιουργικό διαγωνισμό. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να αναδείξει το ταλέντο των νέων, δίνοντάς τους κίνητρο για να αποτυπώσουν την έννοια της υπευθυνότητας, με τον τρόπο που οι ίδιοι την αντιλαμβάνονται.

Από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου, όσοι νέοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.astopanomou.com και να ανεβάζουν τις δημιουργίες τους σε όποια κατηγορία επιθυμούν: διήγημα, φωτογραφία ή video.

Με βασικό θέμα την επιρροή που ασκεί η υπευθυνότητα στις φιλικές ή γονεϊκές σχέσεις, στις δραστηριότητές τους, στην ψυχαγωγία ή τη διασκέδασή τους και στην καθημερινότητά τους γενικότερα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέτουν υποψηφιότητα για να κερδίσουν πλούσια δώρα. Οι 30 πρώτες έγκυρες και μοναδικές συμμετοχές στο διαγωνισμό κερδίζουν από μία δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ από τα καταστήματα Public.

Μέλος της Συμμαχίας για την Υπεύθυνη Πώληση Οινοπνευματωδών Ποτών είναι το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας στο οποίο συμμετέχει ο δήμος Ιωαννιτών, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.).

 

Tags: