Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ο γιατρός από την Κέρκυρα που επικαλείται παράλυση

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μεταφέρθηκε ο γιατρός από την Κέρκυρα ο οποίος επικαλείται παράλυση των κάτω άκρων του, μετά τη λήψη του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Ηπείρου θα πραγματοποιηθεί σειρά εξετάσεων στο γιατρό, ώστε να διαπιστωθεί ποια είναι η κλινική του κατάσταση.

Στο μεταξύ, άλλη διάσταση στην όλη υπόθεση του γιατρού από την Κέρκυρα δίνει η καταγγελία που έκανε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ότι ο γιατρός από την Κέρκυρα επικαλέστηκε την παράλυση όταν πληροφορήθηκε ότι έχει κινηθεί ΕΔΕ σε βάρος του.

«Ένας συνάδελφος ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τον εμβολιασμό στο Κέντρο Υγείας της Κέρκυρας, έκανε το λάθος να εμβολιάσει εκτός σειράς κάποιους ανθρώπους. Εκ των υστέρων δημιούργησε όλο αυτό τον ντόρο πηγαίνοντας μία φορά στο νοσοκομείο Κέρκυρας και λέγοντας ότι έχει σοβαρό πρόβλημα δύσπνοιας και ασθματική κρίση. Πήγε σπίτι του με διάγνωση ψυχογενής δύσπνοια. Χθες πήγε και είπε ότι έχει παράλυση, δεν έχει καμία παράλυση. Νομίζω ότι εκκρεμεί μία ΕΔΕ» ανέφερε σε δηλώσεις του ο καθηγητής Βασιλακόπουλος.

 

Tags: