Πανελλήνια Συνάντηση Επίλεκτων Αθλητών Χάντμπολ U14 στην Κόνιτσα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Κόνιτσα το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, η Πανελλήνια Συνάντηση Επίλεκτων Αθλητών-τριών U14 στο άθλημα του χάντμπολ.

Κατόπιν κλήσης από τους ομοσπονδιακούς προπονητές ανάπτυξης κ. Γιώργο Κρανάκη, κ. Παναγιώτη Ιατρούδη και κ. Ιωάννη Βαρελτζή, στο προπονητικό camp συμμετείχαν αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, οι επίλεκτοι Γιαννιώτες χειροσφαιριστές Σιώμος – Γκίζας Βασίλειος, Βαγγέλης Δημήτριος, Σιαράβας Κωνσταντίνος, καθώς και οι επίλεκτες Γιαννιώτισσες χειροσφαιρίστριες Καρακώστα Μελίνα, Παπαλουκά Καλλιόπη και Βασιλείου Φιλιώ, αθλητές/τριες του Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Το camp εντάσσεται στα πλαίσια του μεσοπρόθεσμου σχεδιασμού ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας προκειμένου στελεχωθούν με τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες οι Προεθνικές Ελληνικές ομάδες χάντμπολ, που θα εκπροσωπήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα τη Χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις, αρχής γενομένης με το Διεθνές Τουρνουά U14 που θα διεξαχθεί στη Σλοβενία 23 με 26 Αυγούστου 2018.

 

Tags: