ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.: «Ταξίδι στην Ανατολή με προορισμό τον άνθρωπο»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων και το Επιμελητήριο Άρτας, σας καλούν όλους την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 19.00 στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητήριου Άρτας, Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, για την προβολή του ντοκιμαντέρ ¨Asia Quest: Ταξίδι στην Ανατολή με προορισμό τον άνθρωπο¨.

Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης και η Θεοδώρα Μπίτση μετά από ένα απίστευτο 6μηνο οδοιπορικό στην Αφρική, αποφάσισαν να διασχίσουν και την Ασία σε 6 μήνες.

Αυτή τη φορά η διαδρομή ήταν το Νέο Δελχί στην Ινδία μέχρι το Πεκίνο στην Κίνα, εξερευνώντας 11 υπέροχες χώρες με την Ασιάτικη κουλτούρα να είναι άκρως απολαυστική. Σαγηνευτικά τοπία, μεγαλοπρεπείς ναοί, εξωτικές αγορές, παραδοσιακοί χοροί, έντονες γεύσεις και φυσικά μοναδικοί άνθρωποι, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι αυτό ξεχωριστό. Βέβαια και πάλι, κύριος σκοπός ήταν η προσφορά σε τοπικές κοινότητες όπου υπάρχει ανάγκη. Έτσι, με χρήματα που μάζεψαν από διαδικτυακές καμπάνιες, κατάφεραν να χτίσουν ένα θερμοκήπιο στις σεισμόπληκτες περιοχές του Νεπάλ, αλλά και σχολικές αίθουσες σε Καμπότζη και Βιετνάμ.

Το ντοκιμαντέρ αυτό θα σας καθηλώσει, κάνοντας όλοι μαζί ένα υπέροχο ταξίδι από το εγώ στο εμείς. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημιουργούς, Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη και Θεοδώρα Μπίτση. Δείτε το τρέιλερ του AsiaQuest ντοκιμαντέρ εδώ: https://youtu.be/uUG3Zq9HNcQ.

Για όποιον θέλει να στηρίξει την προσπάθειά τους, το dvd διατίθεται στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ.

Σας περιμένουμε όλους. Διάρκεια 68΄. Είσοδος Ελεύθερη.

 

Tags: