Ούτε ο ΕΡΜΗΣ στάθηκε εμπόδιο στα κορίτσια του Γ.Α.Σ.

Γιάννενα Βόλεϊ Ούτε η γυναικεία ομάδα του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας στάθηκε εμπόδιο στο αήττητο σερί της γυναικείας ομάδας του ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. καθώς ηττήθηκε στην έδρα της με 0 – 3 σετ.

Η γυναικεία ομάδα του Γ.Α.Σ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι χωρίς να επηρεαστεί από τις απουσίες βασικών της παιχτριών λειτούργησε ομαδικά και με σοβαρότητα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και δεν άφησε την ομάδα της Ηγουμενίτσας να οργανώσει το παιχνίδι της κατακτώντας έτσι εύκολα το πρώτο σετ με 10 – 25.

Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του Γ.Α.Σ χαλάρωσαν και χωρίς καλή οργάνωση στο παιχνίδι τους δυσκολευόταν να τελειώσουν τις επιθετικές τους ενέργειες πράγμα που βοήθησε την ομάδα του ΕΡΜΗ, η οποία ανέβασε ρυθμό, να ακολουθεί στο σκορ μέχρι το τέλος του σετ. Η είσοδος όμως της δεκαπεντάχρονης Μελίνας Χαρατζόγλου έδωσε στην ομάδα τη ζωντάνια που χρειάζονταν αλλά και τη κατάλληλη βοήθεια ώστε να κατακτήσουν τελικά το σετ με 25 – 23.

Στο τρίτο σετ ο προπονητής της ομάδας μας Βαγγέλης Ζαρκαλής διατήρησε στο παιχνίδι την νεαρή παίκτρια η όποια εκτέλεσε άψογα το ρόλο της τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, μεταδίδοντας την ζωντάνια και το πάθος της και στην υπόλοιπη ομάδα και αναγκάζοντας την ομάδα του Ερμή Ηγουμενίτσας να παραδοθεί συγκεντρώνοντας μονοψήφιο αριθμό πόντων αφού έχασε τελικά με 9 – 25.

Τα σετ:
Α.Σ.Π. ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.(0 – 3): 10 – 25, 23 – 25, 09 – 25.

Α.Σ.Π. ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Αθανασίου Μ, Γιάκη(λ), Καναράκη, Πασιούδη, Κατσιμάνη, Πέτσιου(λ), Αθανασίου Α, Αρκούδα, Παπαδοπούλου, Λαζαρίδου, Θεολόγου
ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.(Ζαρκαλής, Τσιούπης): Κλούμπα, Βαρτζιώτη, Τζαλαλή, Ασημακίδου, Βούλγαρη (λ), Χατζηγιαννάκου, Παππά, Χαρατζόγλου

Διαιτητές:
Μπουραντά Μαρία, Τσόδουλου Νίκη, Καραπιπέρη Ντέπυ

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply