Ολοκληρώθηκε η προεκλογική ομιλία Ριζόπουλου στην Άρτα με … “κότες” και “σούπες”

Ολοκληρώθηκε η προεκλογική ομιλία Ριζόπουλου στην Άρτα, χθες, από την οποία δεν έλλειψαν στιγμές μεγάλης έντασης και “χαρακτηρισμών” προς το νυν περιφερειάρχη. Παράλληλα, ο κ. Ριζόπουλος παρουσίασε άξονες πολιτικής που προτείνει η παράταξη του και ο ίδιος, καθώς επίσης και το σχέδιο «e», το σχέδιο που προτείνει για την Ήπειρο, στο οποίο πολλές φορές έχει αναφερθεί.

Επίσης, ο κ. Ριζόπουλος παρουσίασε τους υποψηφίους της παράταξης του στην Π.Ε. Άρτας, οι οποίοι είναι: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΔΗΜΗΤΣΑ
ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΛΙΟΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΚΕΛΛΥ) ΚΟΥΤΣIΟΥΚΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΣΜΟΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΝΑΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΗ
ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΛΙΛΗ) ΤΥΡΟΛΟΓΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

“Κότες” και …”σούπες”

Ο κ. Ριζόπουλος προέβη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε σφοδρή λεκτική επίθεση προς το νυν περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Α. Καχριμάνη. Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

«Απερχόμενε σου απαντώ: Είμαστε χιλιάδες σε όλη την Ήπειρο. Είμαστε αποφασισμένοι να τελειώσουμε με την παρακμή και τον ξεπεσμό σου. Οι Ηπειρώτες μας τιμούν γεμίζοντας αμφιθέατρα, όπως σήμερα!

Γιατί η ελπίδα και η ανάγκη για αλλαγή στον τόπο μας είναι πλέον δεδομένη.

Παρ’ το απόφαση. Είμαστε εδώ για να μείνουμε.

Αν και απέφυγες, απερχόμενε, την αναφορά του ονόματός μου για να μη σε σύρω στα δικαστήρια για αντιδημοκρατικές πρακτικές και εκβιασμούς εγώ θα χρησιμοποιήσω σήμερα το όνομά σου για πρώτη φορά:

Αλέκο Καχριμάνη είσαι κότα.

Και αν δεν το κατέγραψαν καλά οι κάμερες να το ξαναπώ, γιατί εγώ για τους Ηπειρώτες σε αντιμετωπίζω στο Δικαστήριο: Αλέκο Καχριμάνη είσαι κότα.

Και στη Βροντισμένη τις Κυριακές εμείς τις κότες τις κάνουμε σούπα.

Εσύ και η κλίκα που τόσα χρόνια ταΐζεις και συντηρείς πάρτε το μήνυμα

Η αντίστροφη μέτρηση για εσένα έχει ήδη ξεκινήσει!»

 

Tags: