«Όλα έτοιμα» για τη Sky Express – Άρχισε η διάθεση εισιτηρίων – Την 1η Νοεμβρίου στα Γιάννινα

Ξεκινούν όπως είχε προγραμματιστεί κανονικά οι πτήσεις της Sky Express από και προς τα Ιωάννινα, από την 1η Νοεμβρίου, δίνοντας μια ακόμα επιλογή στη μετακίνηση όσων ταξιδεύουν από και προς την πρωτεύουσα. 

Οι πτήσεις της Sky Express θα εκτελούνται σε καθημερινή βάση, με το αεροσκάφος τύπου ATR 72-500 να απογειώνεται από την Αθήνα στις 11:00 και από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων στις 12:35.

Την Κυριακή το δρομολόγιο θα εκτελείται σε διαφορετικές ώρες: Αναχώρηση από την Αθήνα στις 16:00 και από τα Ιωάννινα 17:35.

Οι τιμές των εισιτηρίων της Sky Express αναμένεται να αποτελέσουν ευχάριστη έκπληξη για τους επί χρόνια αποκομμένους από την πρωτεύουσα Ηπειρώτες, με το εισιτήριο μετ’ επιστροφής να διαμορφώνεται περίπου στα 80 Ευρώ, χωρίς να αποκλείονται και επιπλέον προσφορές, καθιστώντας το πιο προσιτό και από το αντίστοιχο του ΚΤΕΛ, με απείρως ανώτερη όμως άνεση και εξοικονόμηση χώρου.

Η επιτυχία της γραμμής είναι δεδομένη, καθώς τέτοιες αεροπορικές συνδέσεις αποτελούσαν χρόνιο αίτημα των απανταχού Ηπειρωτών και των φίλων της Ηπείρου.

Τα αεροσκάφη ATR72-500

Τα δικινητήρια αεροσκάφη ATR72-500 είναι από τα κορυφαία του είδους, είναι ίδιου τύπου αλλά νεότερης έκδοσης με αυτά που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η Ολυμπιακή. Πρόκειται για αεροσκάφος Ευρωπαϊκής προέλευσης (Γαλλία & Ιταλία), το οποίο χρησιμοποιούν δεκάδες αερομεταφορείς σε όλη την Ευρώπη, αποδεδειγμένης αξιοπιστίας και ασφάλειας.

 

Tags:

, , , , , ,