Ο Αθλητικός Όμιλος «ΜΠΟΥΝΤΟ» διοργανώνει δύο διεθνείς αγώνες πρακτικής σκοποβολής στα Ιωάννινα

Συμμετέχει στον εορτασμό των “Ελευθερίων” της πόλης των Ιωαννίνων

Ο ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ πιστός στην παράδοση των τελευταίων ετών συμμετέχει στον εορτασμό των Ελευθέριων της πόλης των Ιωαννίνων διοργανώνοντας δύο μεγάλους διεθνείς αγώνες πρακτικής σκοποβολής.

Στο σκοπευτήριο του Ομίλου, στο στρατόπεδο Κατσιμήτρου, όλα είναι έτοιμα να υποδεχθούν την αφρόκρεμα των Ελλήνων αθλητών σκοποβολής, αλλά και περί των 15 διεθνών σκοπευτών από 6 χώρες, που θα διεκδικήσουν τις διακρίσεις σε δύο μεγάλους αγώνες που έχουν γίνει θεσμός και προσελκύουν πολλούς και καλούς  Έλληνες σκοπευτές αλλά και διαλεχτούς διεθνείς , μισοί απ’  τους οποίους είναι   παγκόσμιοι  πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 17/2 θα διεξαχθεί ο αγώνας του λειοκάνου ,που αποτελείται από 12 στάδια και 125 φυσίγγια. Την Κυριακή 18/2 θα διεξαχθεί ο αγώνας του πιστολίου κι αυτός 12 σταδίων με 150 φυσίγγια.

Τα στάδια έχουν επιμεληθεί τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής , οι διεθνείς κριτές Κ.Σουμαλεύρης και Μ. Ζαφειρίδης , οι οποίοι έχουν εγκριθεί από την IPSC , τη Διεθνή Ομοσπονδία Πρακτικής Σκοποβολής , και έχουν στηθεί στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του σκοπευτηρίου , που επιτρέπουν να διεξάγονται ταυτόχρονα όλα μαζί με απόλυτη ασφάλεια πρώτα για τους σκοπευτές , αλλά και για τους προπονητές ,συνοδούς αλλά και θεατές που μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Οι απονομές θα διεξαχθούν σε τελετή που θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι μετά το πέρας του αγώνα από το πιστόλι.

 

Tags:

,