Ο «12ος Πίθηκος» στο ArtWave Festival

Το ArtWAve Festival θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα από 5 έως 9 Ιουλίου. Πέντε ημέρες camping στο εσωτερικό του Πάρκου Πυρσινέλλα γεμάτες από συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και επιλεγμένων μουσικών σχημάτων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • Πέμπτη 5/7 Αφιέρωμα στη Γιαννιώτικη Μουσική Σκηνή (Είσοδος Ελεύθερη)
  • Παρασκευή 6/7 Γιάννης Αγγελάκας
  • Σάββατο 7/7 Χαίνηδες
  • Κυριακή 8/7 12ος Πίθηκος
  • Δευτέρα 9/7 Εγκαίνια Restless Waters – Art Performances

Την Κυριακή 8 Ιουλίου το ArtWave Festival θα φιλοξενήσει τον 12ο Πίθηκο ο οποίος στην μέχρι τώρα πορεία του μετράει 6 ολοκληρωμένα άλμπουμ, αρκετές συμμετοχές σε συλλογές και συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες από την hip-hop σκηνή και όχι μόνο.

Αναγνωρισμένος ως ένας από τους πιο παραγωγικούς και πρωτοπόρους καλλιτέχνες του ελληνικού hip-hop, ένας βάρβαρα ειλικρινής εκφραστής των ανησυχιών μιας γενιάς που ακόμα παλεύει ώστε να μην χαρακτηριστεί “χαμένη” και μιας άλλης, νεότερης, που δυσκολεύεται να δει το μέλλον της.
Οι συναυλίες του Δωδέκατου διακρίνονται για την ενέργεια τους καθώς και για τη δυναμική επικοινωνία του με το κοινό. Και ειδικά με το κοινό της Αθήνας έχει αναπτυχθεί μια ξεχωριστή σχέση που ξεκίνησε πριν χρόνια και κρατάει γερά ακόμα.

Μαζί του στην σκηνή ο DJ Waif στα πικάπ και ο Captain P στην Τρομπέτα

Το πενθήμερο πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα γεμίσει επίσης από τις μουσικές του Γιάννη Αγγελάκα των Χαίνηδων, , Π΄. Μάλαμας, Σπύρος Γραμμένος και ενός μεγάλου αριθμού επιλεγμένων μουσικών σχημάτων

Η Είσοδος την Πέμπτης 5/7 θα είναι ελεύθερη. Τις υπόλοιπες μέρες ένας μεγάλος αριθμός επιλεγμένων μουσικών σχημάτων από όλη την Ελλάδα. θα εμφανιστούν ζωντανά και η είσοδος θα είναι ελεύθερη όλη την ημέρα έως τις 20.30.

 

Tags: