Μήνυμα Κ. Κωνσταντίνου, υποψήφιου βουλευτή ΑΝ.ΕΛ. Θεσπρωτίας

Ένα από τα ιδρυτικά στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου δίνει τη μάχη πολιτευόμενος στο ρημαγμένο από την κρίση νόμο Θεσπρωτίας.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου είναι οικονομολόγος και πολιτικός αναλυτής με καταγωγή από την ακριτική ορεινή Θεσπρωτία (Μουργκάνα) με πλούσια εργασιακή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

“Δίνω καθαρά σαν Πολίτης της καθημερινότητας την μάχη με πολιτικό πολιτισμό σήμερα για να υπάρξει ΑΥΡΙΟ για την πατρίδα και τα παιδιά μας” τονίζει ο ίδιος που δηλώνει έτοιμος να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την ανατροπή του μνημονιακού εφιάλτη.

Η Θεσπρωτία, όπως και η υπόλοιπη Ήπειρος, είναι βαθιά δοκιμασμένη από την κρίση και τις κυβερνητικές πολιτικές: τεράστια ανεργία, αποδυνάμωση της παραδοσιακής πρωτογενούς παραγωγής της κτηνοτροφίας, εγκατάλειψη του νομόυ από τους νέους ανθρώπους είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που μαστίζουν τον νομό.

Ο Κωνσταντίνου καλεί τους πολίτες τους Θεσπρωτίας να ψηφίσουν αντιμνημονιακά και να στηρίξουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις επερχόμενες εκλογές.

Μήνυμα Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου:

Φίλοι και φίλες συμπατριώτες Ηπειρώτες Θεσπρωτοί!

Σας μεταφέρω ένα ξάφνιασμα απρόσμενο της Ακριτικής μας Θεσπρωτίας. Είναι κάτι τόσο καινούργιο αυτή η δυναμική του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Είναι μια αυθόρμητη προσπάθεια νέων και άλλων ανθρώπων που είναι θετικά περίεργοι για μια αεροκατοικημένη περισσότερο ορεινή περιφέρεια σε μια όχι συμβατική Εκλογική αναμέτρηση.

Ποιος θα πίστευε ότι στη Θεσπρωτία και μέσω Facebook μια τέτοια προσπάθεια θα εξαπλωνόταν τόσο γρήγορα από την Σαγιάδα και τα Σύβοτα έως την Παραμυθιά, το Σούλι και το Φιλιάτι, τα νερά του Λιμανιού της όμορφης Ηγουμενίτσας ταράζονται!

Είναι βέβαιο ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι συνταγή πολιτικάντικη, είναι …οδηγός, ένας Οδηγός με Ελληνική Ψυχή, με Ελπίδα, με την Ιστορία μας, τη Θρησκεία μας, τη κληρονομιά μας, το ίνδαλμα της Ανεξάρτητης Ελλάδας.

Ο Πάνος Καμμένος με την έξυπνη δικτύωση των ιστότοπων φτάνει πιο γρήγορα στην Ακριτική Θεσπρωτία ενώ παράλληλα βγάζει λόγους αληθινούς, καθημερινούς, με απλά λόγια για όλους τους Έλληνες!.

Στις ομιλίες του σε κάθε περιοδεία, στη Βουλά τα άλλα κόμματα σιγούν.

Ίσως τα άλλα κόμματα.. δεν προλαβαίνουν μια και η κατάληψη των social Media, σε συνδυασμό με τις αλήθειες βγαλμένες από τη βασανισμένη μνημονική καθημερινότητά μας δεν εμφανίζεται παραδοσιακή ψηφοθηρία αλλά ανάγκη για μια Ανεξάρτητη Ελλάδα!

Το σίγουρο είναι πάντως ότι σε αυτή την Εκλογική αναμέτρηση τα μεγάλα παλαιά κόμματα τελείωσαν!

Ο κόσμος έχει ξυπνήσει και τα «νανουρίσματα» των επαγγελματιών Πολιτικών δεν ξανακοιμίζουν τον Ελληνικό λαό.

Τα επιχειρήματα τους δεν πείθουν κανένα και τα ρουσφέτια πέθαναν! το μόνο που τους απομένει είναι λάσπη!!

Παρατηρήστε το…σε όποια αναφορά γίνεται στην νέα προσπάθεια μεμονωμένα ή γενικά τα κομματικά στελέχη του παρελθόντος στάζουν.. φαρμάκι και προσπαθούν μόνο δόλια να αμαυρώσουν αυτήν την προσπάθεια απεγκλωβισμού και ανάτασης των Ελλήνων.

Όμως και αυτή ..η λάσπη δεν κολλά πάνω σε αστραφτερές ξεκάθαρες αλήθειες… και το φαρμάκι απλά εξαερώνεται από την θερμή των απλών ανθρώπων της Περιφέρειας. Για τους Πολίτες της παραμελημένης Θεσπρωτίας έχει έρθει η ώρα της τιμωρίας των παραδοσιακών Πολιτικάντηδων που στρογγυλοκαθόντουσαν στα πανηγύρια μας! Έχει πέσει η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής!

Η Θεσπρωτία μας και η Ελλάδα δεν αξίζει άλλο εξαθλίωση!

Περιπλανηθείτε στην καθημερινότητα σας που είναι βασανιστική από την αδράνεια, πετσοκομμένη από την ακρίβεια, σουφρωμένη από την ανεργεία, τρομαγμένη από τους λαθρομετανάστες, προδομένη από τις υποσχέσεις.

Δεν αξίζει στην ιστορία αυτού του τόπου και των ανθρώπων του ο μαρασμός και η μιζέρια.

Δεν μπορεί εν έτει 2012 αυτοί που υπογράφουν μνημόνια δήθεν σωτηρίας με χαράτσια και απανωτούς φόρους να μιλάνε τώρα εν’όψει εκλογών για δήθεν ανάπτυξη και αφύπνιση της πρωτογενούς παραγωγής, του Τουρισμού, του Πολιτισμού, και του Πλούτου της περιοχής μας.

Είναι η ώρα των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων – πολιτών που αγαπάνε την Θεσπρωτία την Ελλάδα μας, και που θέλουν να δουν τα παιδιά στα μάτια να γελάνε να είναι περήφανα που είναι Έλληνες!!

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα τόσο φρέσκο κόμμα χωρίς φυλλάδια, αφίσες και όλα τα παλαιοκομματικά «τερτίπια» έχει μπει σε κάθε σπίτι σε κάθε ψυχή του Νομού Θεσπρωτίας! και όλης της Ελλάδας!!

Δεν υπόσχεται περιμένει από όλους τους Έλληνες να κάνουν αυτό που για αιώνες γνωρίζουν καλά!! να είναι πολλοί να είναι Ανεξάρτητοι να είναι Έλληνες!! Η φωνή μας δίνει Ελπίδα και ακούγεται παντού από τα βουνά μας στα χώρια της Μουργκάνας ,τα Σύβοτα, την λαμπερή Ηγουμενίτσα, το Ηρωικό Σούλι, το Φιλιάτι, την Πέρδικα, τον Αχέρωντα, το Μαργαρίτι, την Παραμυθιά, τον Παραπόταμο, την Σαγιάδα!! Σε όλη την πανέμορφη Θεσπρωτία που θέλει να σταματήσει να είναι η πιο παραμελημένη άκρη της Ηπείρου της Ελλάδας!!

Τα ποτάμια της πατρίδας μας θα παρασύρουν όλη την λάσπη που συγκεντρώθηκε από την αδράνεια και το κομματικό βόλεμα και η ακριτική Θεσπρωτία θα δώσει δυνατά το μήνυμα & σύνθημα της Ελλάδας της Ελπίδας μας!!!

Είμαστε πολλοί Είμαστε Ανεξάρτητοι Είμαστε Έλληνες!!

Όλα τα παραπάνω σαν υπενθύμιση ότι οι πολίτες αυτή της γωνίας της Ελλάδας δεν έχουν ελαφριά μνήμη.

Κωνσταντίνος Σ. Κωνσταντίνου

 

Tags:

, , , , ,

Leave a Reply