Μήνυμα υποψηφιότητας στρατηγού Αντώνη Βασιλείου με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η παρένθεση Βενιζέλου – Σαμαρά τελείωσε. Το δίδυμο αυτό που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας, το δίδυμο που δέχθηκε να κυβερνάτε η χώρα με emails και εντολές από την τρόικα, αποχωρεί πλέον με την ψήφο των Ελλήνων βουλευτών από την κυβέρνηση.

Από εδώ και πέρα οι Έλληνες πρέπει να ενωθούμε. Οι θεωρίες των δύο άκρων, οι μηχανισμοί προβοκάτσιας, η διασπορά ειδήσεων και οι εκβιασμοί κλείσανε.

Οι υγιείς δυνάμεις του έθνους μας οφείλουμε να συστρατευθούμε σε μια ειρηνική επανάσταση ήθους και συνειδήσεων, στην επανάσταση των εντίμων και των δυνατών, σε ένα νέο πολιτικό οραματισμό με μια έξαρση της εθνικής σωτηρίας.

Για τα Εθνικά θέματα, την Ορθοδοξία, τη Φορο­λογία, το Μεταναστευτικό, την ΑΟΖ, την Κύπρο είμαστε ο σταθερός πυλώνας, η εγγύηση και το αναγκαίο καλό σε κάθε συγκυβέρνηση.

Για εμάς η στήριξη στην Ελληνική οικογένεια δεν αποτελεί σπατάλη αλλά επένδυση για το μέλλον της χώρας μας, σε μία Ελλάδα η οποία δεν γεν­νάει αλλά γερνάει.

ΝΑΙ στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα για την πατρίδα μας και την αξιοπρέπεια μας, υπε­ρασπίζοντας τα σπίτια μας και το μέλλον των παιδιών μας.

ΟΧΙ στις σχεδιαζόμενες Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ) και των στρατοπέδων συγκέντρω­σης λαθρομεταναστών στα Ιωάννινα.

ΝΑΙ στην ανάδειξη και εθνική αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του νομού μας. Τη λίμνη μας το νησί μας, τη φύση μας, τα νερά μας τον υπό­γειο πλούτο μας, την υψηλής ποιότητας κτηνο­τροφία μας, τα αμέτρητα μοναστήρια μας. Είναι δικά μας και δεν τα ξεπουλάμε ούτε τα χαρίζουμε στα Γερμανικά συμφέροντα.

ΟΧΙ στην αφαίμαξη μας μέσα από υπεράριθ­μα διόδια στην Εγνατία οδό, στην περιοχή της Ηπείρου.

ΟΧΙ στον αποκλεισμό του αεροδρομίου και του νησιού μας με την παραμικρή ομίχλη !!!

ΝΑΙ στην ποιοτική και περιβαλλοντική ανα­βάθμιση του νησιού και της Παμβώτιδας που αργοπεθαίνουν.

ΝΑΙ στην άμεση ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων μας και των εγκαταλελειμμένων παρα­μεθορίων περιοχών μας.

ΟΧΙ σε αυτούς που επί χρόνια καπηλεύτηκαν την ψήφο σου και ανέδειξαν το «ρουσφέτι» σε εθνικό σπορ και σε βάρος της αξιοκρατίας.

ΟΧΙ στο φόβο και την τρομοκρατία των προ­σκυνημένων.

ΝΑΙ στη στήριξη των απόμαχων αδερφών μας Βορειοηπειρωτών και στο ελάχιστο εισόδημα τους ως ανταπόδοση για τους αγώνες που έκα­ναν για να μείνει ζωντανή η εθνική μας μειονό­τητα στις εστίες της.

Τα Γιάννενα μας πρώτα στα άρματα, τα γρόσια και τα γράμματα, τα κατάντησαν οι μέχρι τώρα τοπικοί σωτήρες μας να είναι πρώτα στην φτώ­χια και τη ζητιανιά, από νοικοκύρηδες μας έβα­λαν στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Τα παιδιά μας αξίζουν ένα καλλίτερο μέλλον, μη τους το στερήσουμε.

Δεν γονατίζω, δεν απειλούμε,  δεν εξαγοράζομαι
Να με εμπιστευτείτε με την επιλογή σας
Να με προτιμήσετε με την ψήφο σας

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Tags:

, , , , , ,

Leave a Reply