Με εξαιρετική επιτυχία το Σεμινάριο Decoupage από τον «Πήγασο»

Με εξαιρετική επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιωαννίνων «Πήγασος» σεμινάριο decoupage (τεχνική διακόσμησης αντικειμένων) την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και την κ. Παρασκευή Τσίλη, για την παραχώρηση του 6ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων, την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου κ. Ελευθερία Τσακανίκα, που επιμελήθηκε τον χώρο, καθώς και την εκπαιδευτικό κ. Ελπινίκη Μπάρκα, που παρουσίασε το σεμινάριο κάνοντας αναλυτική επίδειξη της τεχνικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σεμινάριο decoupage ήταν μια δωρεάν προσφορά του Συλλόγου «ΠΗΓΑΣΟΣ» σε μέλη και φίλους, που δεν περιελάμβανε κανενός είδους πώληση υλικών ή αντικειμένων, αντιθέτως προσφέρθηκαν με κλήρωση διάφορες κατασκευές με τεχνική decoupage σε όλες τις συμμετέχουσες .

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιωαννίνων «ΠΗΓΑΣΟΣ», πάντα ενεργός στα πολιτιστικά δρώμενα των Ιωαννίνων, ετοιμάζει κι άλλες δράσεις, με στόχο τη δημιουργική ψυχαγωγία και την ευχαρίστηση που προκύπτει απ΄αυτήν σε όλα τα μέλη και τους φίλους μας.

 

Tags: