Μάσκες προσώπου εκτυπώνει και παραδίδει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Σε μια προσπάθεια στήριξης του δημόσιου συστήματος Υγείας, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι προχώρησε στην τρισδιάστατη εκτύπωση  μασκών προσώπου για το υγειονομικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

«Αξιοποιώντας τους πόρους και τον εξοπλισμό των εργαστηρίων του Ιδρύματος, οι πρώτες εκτυπώσεις στη βέλτιστη ποιότητα παραγωγής και υγιεινής έχουν ήδη ολοκληρωθεί και από σήμερα ξεκινάει η σταδιακή παράδοση του υλικού για την υποστήριξη του έργου του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Τριαντάφυλλου Αλμπάνη και του Αντιπρύτανη Καθηγητή κ. Μηνά Πασχόπουλου με την πολύτιμη αρωγή της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών και σε συνεργασία με ερευνητική ομάδα καθηγητών, υποψηφίων διδακτόρων και φοιτητών του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, της Σχολής Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (με έδρα την Άρτα) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

φωτο: αρχείου

 

Tags: