Μαρί Λεπέν – «Η Ευρώπη κοροϊδεύει την Ελλάδα…»

Γ. ΠιπερόπουλοςΓράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Βόμβες μεγατόνων τα λόγια της ηγέτιδας της Γαλλικής ακροδεξιάς κ Μαρί Λεπέν αναφορικά με την Πατρίδα μας και τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μας στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Γαλλίδα πολιτικός που δηλώνει υποψήφια για το Προεδρικό Αξίωμα στις Γαλλικές Εκλογές του 2017 δεν μασάει τα λόγια της ούτε κρύβει την συμπάθειά της για την Ελλάδα και τους Έλληνες και μαζί την αντιπάθειά της για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Καταπέλτης η ηγέτιδα της Γαλλικής Ακροδεξιάς κ Μαρί Λεπέν καθώς δηλώνει καθαρά ότι “η Ευρωπαϊκή Ένωση κοροϊδεύει την Ελλάδα”.

Η Γαλλίδα πολιτικός δηλώνει απερίφραστα ότι οι προσφατες “συνομιλίες” της Ελλάδας με τους Δανειστές της ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία παραμερίζει τις επιθυμίες του Ελληνικού Λαού.

Η κ. Λεπέν αντιπαρατίθεται δυναμικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση και στις σημερινές της δηλώσεις στο CNBC τονίζει ότι η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα οφείλει να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να σεβαστεί τις επιθυμίες του Ελληνικού Λαού που τον έφεραν στην Εξουσία καθώς τώρα πρόκειται για την διαμάχη ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΕΥΡΩΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!

Το άρθρο μόλις δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του CNBC: http://www.cnbc.com/id/102627772

 

Tags:

, , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply