Μανταλόβας και …teamviewer στα Γιάννενα

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Θ. Μανταλόβας γνωστοποίησε επίσκεψη στο γραφείο του , του διευθυντή διασφάλισης ποιότητας της Teamviewer, μαζί με τον υπεύθυνο της P&I Hellas. 

Όπως σημείωσε με νόημα ο αντιδήμαρχος, «Θα μπορούσαν τα Γιάννενα να μετατραπούν σε Silicon Valley της Ελλάδας, προσελκύοντας μια ακόμη σημαντική επένδυση στον τομέα των νέων τεχνολογιών;».

Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες της Epirus News, η επίσκεψη στον αντιδήμαρχο αφορούσε τη διερεύνηση από την Team Viewer της δυνατότητας να δημιουργήσει Development Center (κέντρο ανάπτυξης) στα Γιάννινα, πράγμα που αν το αποφασίσει η επιχείρηση θα είχε τη βοήθεια & στήριξη του Δήμου για να προχωρήσει, με θετικότατες φυσικά επιπτώσεις για την πόλη και την περιοχή.

Μια τέτοια εξέλιξη, θα καθιστούσε την πόλη των Ιωαννίνων έμπρακτα πόλο καινοτομίας και τεχνολογίας, πράγμα που θα φανεί ίσως και σύντομα – πιθανά να υπάρχουν επισκέψεις και άλλων στελεχών της εταιρείας στην περιοχή μας.

Σημειώνουμε ότι το ίδιο επενδυτικό fund συμμετέχει και στις δύο επιχειρήσεις (P&I & Teamviwer) και αυτό από μόνο του λέει πολλά…

Φαίνεται ότι υπάρχουν αιρετοί που αθόρυβα δουλεύουν και άλλοι που κάνουν πολύ θόρυβο …για το τίποτα.

 

Tags:

, ,