Κυρ. Μητσοτάκης: Προεκλογικό επίδομα η 13η σύνταξη, πρωτοφανής επιχείρηση προπαγάνδας

Εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star οΚυριάκος Μητσοτάκης στην οποία μεταξύ άλλων πήρε αποστάσεις από τις δηλώσεις του γραμματέα της ΝΔ περί νοθείας λέγοντας ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Παράλληλα κάλεσε τα μέλη του κόμματος να είναι πάνω από τις κάλπες για να υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι σε όλες τις κάλπες.

Επίσης μίλησε για μία πρωτοφανή επιχείρηση προπαγάνδας, όπως είπε από την κυβέρνηση, η οποία έβαλε στο στόμα του πράγματα που δεν είπε ποτέ, ενώ τόνισε ότι η 13η σύνταξη είναι ένα επίδομα που χορηγήθηκε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές για να «εξαγοράσει» τους συνταξιούχους, οι οποίοι έχουν ανάγκη υποστήριξης.

Από εκεί και πέρα ο κ. Μητσοτάκης έχει αποφασίσει στην τελική ευθεία προς τις κάλπες να δώσει έμφαση στο θετικό προγραμματικό λόγο της ΝΔ και να κάνει ελάχιστες αναφορές στον κ. Τσίπρα. Θα επιμείνει, σύμφωνα με πληροφορίες, στη διατύπωση και επικοινωνία συγκεκριμένων προτάσεων για τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Στο πλαίσιο αυτό επισκέφτηκε το μεσημέρι τον Κορυδαλλό όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εμπόρους, επιχειρηματίες και κατοίκους δίνοντας έμφαση στην προτάσεις του κόμματος του.

“Με την μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% που εμείς προτείνουμε, στην τσέπη κάθε οικογένειας θα μπουν 150-200 ευρώ κατά μέσο το χρόνο” τόνισε ο κ.Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας ότι χαμηλότεροι φόροι, περισσότερες δουλειές και ασφάλεια στις γειτονιές είναι το τρίπτυχο των προτεραιοτήτων του.

Αναφερόμενος στις εμβληματικές επενδύσεις όπως το Ελληνικό, ο πρόεδρος της ΝΔ αναρωτήθηκε αν υπάρχει κάποια δικαιολογία γιατί δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης.

«Εμείς ξέρουμε πως να φέρουμε επενδύσεις στη χώρα» σημείωσε ο κ.Μητσοτάκης και επεσήμανε: «Τα νέα άνεργα παιδιά τα οποία θα βρουν δουλειά σε μία νέα επένδυση στην Ελλάδα θα είναι οι ελίτ ή οι πολλοί;»

πηγή: ert.gr

 

Tags: