Κόνιτσα: Κατάρτιση σε αρωματικά/φαρμακευτικά φυτά

Ο Δήμαρχος Κόνιτσας κ. Ανδρέας Παπασπύρου, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Καλλιντέρης και ο Δ/ντης του ΚΕΚ Ιωαννίνων κ. Αργύρης Κύρκος βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν ότι ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες, ξεκίνησαν στο Δήμο Κόνιτσας τα μαθήματα του προγράμματος κατάρτισης με τίτλο «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής για την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στην Παραγωγή και Πώληση Αρωματικών/Φαρμακευτικών Φυτών».

Το πρόγραμμα κατάρτισης συμβάλλει στην προσπάθεια που καταβάλει ο Δ. Κόνιτσας στο πλαίσιο αντιμετώπισης της ανεργίας έχοντας στόχο τη γεωργική ανάπτυξη της περιοχής με την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων στους καταρτιζόμενους οι οποίοι με την ολοκλήρωση, του προγράμματος, θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Τα μαθήματα διεξάγονται στο Γενικό Λύκειο Κόνιτσας, στο ΕΠΑΛ Κόνιτσας και στην αίθουσα τελετών του Δήμου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:00 – 21:00, υπό την επίβλεψη του ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων.

Στο πρόγραμμα διάρκειας διακοσίων εξήντα (260) ωρών συμμετέχουν 25 άτομα και διοργανώνεται, μετά από αίτηση του Δήμου Κόνιτσας, από το ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων, με την υπ αρίθμ.: 2101/49/8-9-2015 (ΦΕΚ2225Β/2015) απόφαση υλοποίησης.

Για κάθε ενημέρωση επικοινωνήστε με το γραφείο του Αντιδημάρχου κ. Καλλιντέρη στο τηλ. 2655360309.

 

Tags:

, , , , , ,