Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ιωαννίνων: Ανακοίνωση για τη μη συμμετοχή στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου

to-kinima-logoH μη κάθοδος του ΚΙΝΗΜΑτος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, δεν σηματοδοτεί τη διάλυση και την κατάρρευση των ιδεών, των αξιών και των αρχών μας. Ιδέες, αρχές και αξίες που βασίζονται στη Δημοκρατία, την ισονομία και την αξιοκρατία. Τρίπτυχο, το οποίο εκφράζεται μαζικά και συλλογικά.

Περιπτώσεις σύμπραξης-προσχώρησης, μεταγραφικού τύπου, πρώην στελεχών μας σε άλλα εκλογικά σχήματα, είναι μεμονωμένες. Αντιβαίνουν στις αποφάσεις της συνδιάσκεψης και δεν εκφράζουν μαζικά το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, καθώς αποτελούν προσωπικές επιλογές.

Το ΚΙΝΗΜΑ δεν θα λειτουργήσει με κατευθυνόμενες νοοτροπίες. Η ελεύθερη βούληση είναι το υπέρτατο αγαθό και κορυφαία έκφραση της Δημοκρατίας.

Το ΚΙΝΗΜΑ θα ανασυνταχθεί για την επόμενη μέρα, με την ευχή να είμαστε έτοιμοι σε ενδεχόμενες εκλογές πολιτικού χαρακτήρα και όχι σε εκλογές καιροσκοπικού χαρακτήρα με φόντο την προσωπική επιδίωξη του καθενός.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη όλων σας, υποσχόμαστε την παραμονή μας στο πολιτικό προσκήνιο. Αρχής γενομένης από την Τετάρτη 09/09/2015 και ώρα 19:30 στο πάρκο Λιθαρίτσια, όπου καλούμε τα μέλη, τους φίλους και, γιατί όχι, τους πολιτικούς αντιπάλους σε συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις, την επικαιρότητα και την προετοιμασία για την 3η Πανελλαδική συνδιάσκεψη τον Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη, που θα οδηγήσει σε καταστατικό Συνέδριο και εκλογή κεντρικών οργάνων.

 

Tags:

, , , , , , ,

Leave a Reply