Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι μικρές του Γ.Α.Σ.

Γιάννενα Βόλεϊ Οι μικρές αθλήτριες του ΓΑΣ παρά την ήττα τους με 3 – 0 σετ από τον ΗΡΑΚΛΗ κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κόσμου που γέμισε το κλειστό της Λιμνοπούλας καθώς αν και μόλις τεσσάρων μηνών ομάδα μπόρεσαν να φανούν αντάξιες της αντιπάλου ομάδας και να στείλουν το δικό τους μήνυμα σε όλους όσους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Αγωνιστικά οι παγκορασίδες του ΓΑΣ αν και αγχωμένες από την αρχή του παιχνιδιού μπόρεσαν να βρίσκονται συνεχώς κοντά στο σκορ και αντιμετώπισαν ώριμα και με υπομονή το παιχνίδι. Η απειρία όμως έπαιξε ίσως το πιο καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού καθώς οι μικρές μας αθλήτριες δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από την αντίπαλη ομάδα. Αυτό φάνηκε σε όλα τα σετ και ειδικά στο τρίτο όπου η ομάδα του ΓΑΣ δε μπόρεσε να διαχειριστεί το υπέρ της 21-18 και έχασε τελικά με 27-25 με αρκετές όμως αμφισβητούμενες φάσεις.

Τα σετ: Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ_3 – ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. (3-0): 25 – 19, 25 – 18, 27 – 25

Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ_3 (Στουγιάννος): Αλεξίου, Νιτσοπούλου, Νάτση, Δήμου, Γκαραμέτση, Γκανιάτσα, Ζερβοπούλου, Αναστασούλη, Μπιζμπέλη.
ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. (Παπάζογλου, Τσιούπης): Μπουκουβάλα Χρ., Διαμάντη, Μπόσδρα, Λαμπρίδη, Νίκου, , Γώγου, Μπουκοβάλα Μελ., Αντωνίου, Γκόγκου, Χαραλάμπου, Τσιώνη.

Η διοίκηση του ΓΑΣ σε ανακοίνωσή της τονίζει:

“Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς των ακαδημιών μας αλλά και όλους όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο κλειστό της Λιμνοπούλας γιατί με τη παρουσία τους εμψύχωσαν τις μικρές μας αθλήτριες και δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα που χρόνια είχε να συναντήσει η πόλη μας σε τέτοιο επίπεδο. Αυτό μπορεί να μας γεμίζει ευθύνες αλλά μας δίνει ταυτόχρονα και πολλά αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον. Ο ΓΑΣ αποκτά τη δική του ταυτότητα και αυξάνει καθημερινά τη δυναμική του στη κοινωνία των Ιωαννίνων καθώς αποτελεί πλέον πόλο έλξης πολλών αθλητών και αθλητριών. Ο ζήλος όλων των προπονητών για τα παιδιά αρχίζει σιγά σιγά να αφήνει τα πρώτα του σημάδια. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό με ανθρώπους και προπονητές που ως μόνο τους όραμα είναι η εξέλιξη των παιδιών και όχι η ικανοποίηση των προσωπικών τους φιλοδοξιών.”

 

Tags:

, , , ,

Leave a Reply