Κατέθεσε ψηφοδέλτιο η παράταξη Θ. Μπέγκα

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων ο Θωμάς Μπέγκας. Σε κλίμα γιορτής συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος, έφτασε στη 1 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων.

«Ευχαριστώ από καρδιάς την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά από τους ενεργούς πολίτες, που στρατεύονται στο πλευρό μου για να κάνουμε πράξη τα Νέα Γιάννενα. Είμαστε παρόντες σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας, στις εκλογές της 26η Μαΐου, με το πιο πλατύ ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο στο Δήμο Ιωαννιτών. Ένα ψηφοδέλτιο νίκης, συνέχειας, εμπειρίας και ανανέωσης» δήλωσε ο νυν Δήμαρχος Ιωαννιτών και επικεφαλής του συνδυασμού Θωμάς Μπέγκας.

Ο συνδυασμός της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» απαρτίζεται από 210 υποψήφιους σε 25 Εκλογικές Περιφέρειες και Κοινότητες.

Η παράταξη σεβόμενη την επιθυμία ορισμένων Κοινοτήτων να καταρτίσουν ανεξάρτητα ψηφοδέλτια με βάση τις δυνατότητες που δίνει πλέον ο «Κλεισθένης», στηρίζει ανεξάρτητα ψηφοδέλτια στα οποία συμμετέχουν μέλη της σε 5 Κοινότητες.

Στο συνδυασμό της «Ενότητας Πολιτών-Νέα Γιάννενα» και πάλι βάσει τα οριζόμενα του «Κλεισθένη» δεν περιλαμβάνονται πλέον οι υποψήφιοι που ναι μεν είναι μέλη της παράταξης, αλλά κατέρχονται στις κοινότητες οι οποίες έχουν μονομελή όργανα

 

Tags: