Καλοκαιρινή βόλτα με ιστορικά αυτοκίνητα στο Δήμο Ζίτσας

Ραντεβού για βόλτα στους δρόμους του Δήμου Ζίτσας δίνουν το Σάββατο (30/07/2016) οι ιδιοκτήτες – Φίλοι Ιστορικών Αυτοκινήτων Οχημάτων στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος.

Έτσι στις 11.00 το πρωί θα ξεκινήσουν τη βόλτα τους από το Δημαρχείο στην Ελεούσα θα διασχίσουν τον κάμπο στην Κάτω Λαψίστα και από την Πρωτόπαππα θα ανηφορήσουν στη Ζίτσα όπου θα κάνουν στάση για ένα καφέ.

Ακολούθως θα κατευθυνθούν προς το Λίθινο, το Ράικο, και από την Ιερά Μονή Παλιουρής θα καταλήξουν στην Κληματιά. «Αυτοκίνητα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο πέρασμα των χρόνων και για μένα αποτελούν έργα τέχνης, θα διασχίσουν το Δήμο Ζίτσας και θα γίνουν εκθέματα για τους κάτοικους και τους επισκέπτες της περιοχής» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Μιχάλης και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου «Φίλοι Ιστορικών Οχημάτων Αυτοκινήτων» που συμμετέχουν με αυτή τους τη δράση στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Ζίτσας.

«Ξεκινάμε φέτος με την προσδοκία πως τη συγκεκριμένη εκδήλωση θα την καταστήσουμε με το πέρασμα των χρόνων θεσμό γιατί ο Δήμος Ζίτσας προσφέρεται για τέτοιες δράσεις καθώς διαθέτει πολλές και όμορφες διαδρομές» κατέληξε ο κ. Μιχάλης.

«Αγκαλιάσαμε την πρωτοβουλία του Δήμου Ζίτσας και το Σάββατο με αυτοκίνητα 20ετίας και άνω θα γνωρίσουμε τα όμορφα τοπία της περιοχής» τόνισε από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι Ιστορικών Οχημάτων Αυτοκινήτων», Σπύρος Πέτροβας παίρνοντας το λόγο. Ενώ την εμπειρία του ως ιδιοκτήτης και οδηγός παλαιού ιστορικού αυτοκινήτου κατέθεσε ο κ. Φώτης Τσόης κάτοχος αυτοκινήτου BMV 2800 κυβικών του 1983.

 

Tags:

, , , ,