Καλή σχολική χρονιά από το Φροντιστήριο «Ομηρικόν» – Τη Δευτέρα 18/9 τα αποτελέσματα του διαγωνισμού

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στον ιστότοπό μας (omirikon.gr) καθώς και στη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/omirikon).
Οι νικητές των τριών υποτροφιών (Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου) θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς την ίδια μέρα.

Ανεξάρτητα από την τελική έκβαση του Διαγωνισμού, όλοι οι συμμετέχοντες δικαιούνται, για ολόκληρο το σχολικό έτος, 15% μείωση στα δίδακτρα κάθε μήνα, τα οποία ήδη είναι προσαρμοσμένα στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία.

Δημιουργήσαμε εξάλλου το ΟΜΗΡΙΚΟΝ, αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη για ένα Φροντιστήριο όπου προσφέρεται πολυεπίπεδη υποστήριξη και υψηλού επιπέδου καθοδήγηση, προσβάσιμη σε όλους τους μαθητές.

Με πυλώνα της φιλοσοφίας μας την ανάγκη εξατομικευμένης μάθησης, παρέχουμε στο παιδί σας όλα τα απαραίτητα εφόδια για το όμορφο ταξίδι της γνώσης με τελικό προορισμό τη σχολή της πρώτης του επιλογής.

Η προσωπική επικοινωνία μαζί μας είναι βέβαιο πως θα δώσει τη δυνατότητα σε εσάς να διαπιστώσετε την ποιότητα των υπηρεσιών μας και σε εμάς την τιμή και τη χαρά να κατακτήσουμε σε συνεργασία μαζί σας την πρόοδο των παιδιών σας.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές!

Με εκτίμηση,
Η Διδακτική Ομάδα του Φροντιστηρίου ΟΜΗΡΙΚΟΝ.

 

Tags: