Κάλεσμα Μιχάλη Πλιάκου για νίκη από την πρώτη Κυριακή

Κάλεσμα στις δημότισσες και τους δημότες του Δήμου Ζίτσας να δώσουν μια έντιμη νίκη με την ψήφο τους από την πρώτη Κυριακή» απήυθυνε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Μιχάλης Πλιάκος, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Έντιμης Πολιτείας» στην Ελεούσα το βράδυ της Παρασκευής (24/05/2019).

«Δώστε ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που με νοοτροπίες του παρελθόντος θέλουν να κρατήσουν το Δήμο ουραγό» τόνισε ο κ. Πλιάκος προσθέτοντας, «μην επιτρέψουμε να πάει χαμένη η προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί πριν πέντε χρόνια. Δώστε μας τη δύναμη, να συνεχίσουμε. Να κάνουμε την ψήφο σας, ψήφο δημιουργίας. Απόψε στέλνουμε μήνυμα νίκης. Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη από την πρώτη Κυριακή».

Ο Δήμαρχος Ζίτσας και εκ νέου υποψήφιος, στη διάρκεια της ομιλίας ευχαρίστησε τους πολίτες που στις προηγούμενες εκλογές εμπιστεύτηκαν στον ίδιο και στα μέλη της παράταξής του τη διοίκηση του Δήμου Ζίτσας. «Για μας η εμπιστοσύνη αυτή, αποτέλεσε συμβόλαιο τιμής μαζί σας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλιάκος και υπογράμμισε:

«Με συνεχή και επίπονη προσπάθεια καταστήσαμε το Δήμο Ζίτσας ισχυρό. Όσο και αν αυτό ενοχλεί τους αντιπάλους μας. Εμείς είμαστε εδώ. Παίρνουμε δύναμη από τη δική σας στήριξη και βοήθεια. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε. Ο Δήμος μας, ο Δήμος Ζίτσας δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στη θέση του ουραγού. Μπροστάρης και πρωτοπόρος όπως είναι στα χρόνια της θητείας μας, θα συνεχίσει να διεκδικεί όλα όσα δικαιούται για το συμφέρον μόνο των δημοτών. Μπορεί και πρέπει να ανοίξουμε οριστικά το δρόμο προς το μέλλον. Η αποψινή σας παρουσία εδώ δεν αφήνει καμιά αμφιβολία. Εμείς είμαστε το νέο. Πάμε δυνατά για ένα Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό. Για ένα Δήμο αυτάρκη και αυτοχρηματοδοτούμενο με πολίτες περήφανους που ζουν σ’ αυτόν».

 

Tags: