Και πτήσεις από Όσλο στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων – Τις επόμενες μέρες προστίθεται και το Ελσίνκι

Επίσημα από χθες στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων της Apollo αναρτήθηκαν και οι πτήσεις το 2019 από το Οσλο προς το αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Τις πτήσεις αναλαμβάνει τρίτη εταιρεία μετά απο εκείνες της SAS (Στοκχόλμη και Γκετεμποργκ), Atlantic Airways (Kοπεγχάγη).

Από το Όσλο τις πτήσεις θα εκτελεί η αεροπορική εταιρεία Widerøe με τα νέα αεροσκάφη Embraer 190-E2 των 114 θέσεων.

Η Flyveselskap AS της Widerøe , που εμπορεύεται ως Widerøe , είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στις σκανδιναβικές χώρες με στόλο 43 αεροσκαφών και εξυπηρετεί 41 εσωτερικούς και 6 διεθνείς προορισμούς.

Η Widerøe έχει κύκλο εργασιών 2,9 δισ. Ευρώ. μεταφέρει 2.93 εκατομμύρια ετήσιους επιβάτες. έχει 3.000 υπαλλήλους και εκτελεί 450 απογειώσεις και προσγειώσεις κάθε μέρα.

Οι πτήσεις από το Όσλο προς τα Γιάννινα, θα γίνονται κάθε Δευτέρα, σε αντίθεση με τους άλλους προορισμούς που ανακοινώθηκαν μέχρι τώρα και θα γίνονται κάθε Παρασκευή.Επίσης σε αντίθεση με τις άλλες πτήσεις που θα εκτελούνται μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου, του Όσλο θα ξεκινήσουν 17 Ιουνίου και θα σταματήσουν 5 Αυγούστου.

Προφανώς είναι ένας νέος προορισμός της Apollo και ανάλογα με την επιβατική κίνηση, θα επεκτείνει τα δρομολόγια και μετά τις ημερομηνίες αυτές, κάνοντας νέους σχεδιασμούς τους ερχόμενους μήνες.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες η Apollo θα ανακοινώσει και τις πτήσεις του Ελσίνκι και ενδεχόμενα από άλλους προορισμούς.

πηγή: allnews-epirus blog

 

Tags:

,