Ισχυρή έκρηξη με τραυματίες στη Στοκχόλμη

Συναγερμός σήμανε σήμερα στη σουηδική πρωτεύουσα μετά από έκρηξη κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή Βίνστα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί άνθρωποι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Aftonbladet, η αστυνομία όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της σουηδικής αστυνομίας Fredrik Andersson έλαβε κάποιες κλήσεις τη νύχτα από ανθρώπους που ανέφεραν δυνατούς θορύβους στη βιομηχανική περιοχή Βίνστα στο δυτικό τμήμα της Στοκχόλμης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η έκρηξη συνέβη στις 1:00 π.μ. τοπική ώρα. Ο Andersson είπε επίσης ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα από γυάλινα θραύσματα λόγω της έκρηξης.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει προσωρινά την περιοχή και έχει ξεκινήσει μια προκαταρκτική έρευνα σχετικά με την αιτία του συμβάντος, ωστόσο επί του παρόντος δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε στην σουηδική πρωτεύουσα αυτόν το μήνα.Το πρώτο συμβάν αφορούσε ένα λεωφορείο που εξερράγη στο κέντρο της Στοκχόλμης στη σήραγγα του Klaratunneln. Ο οδηγός, ωστόσο, κατάφερε να ξεφύγει από το όχημα μόνο με μικρούς τραυματισμούς.

πηγή: ert.gr

 

Tags: