Ιωάννινα: Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών ΚΚΕ

KKEΣτο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας της Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων Θεσπρωτίας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιηθούν οι εξής προεκλογικές δραστηριότητες σήμερα, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου:

– Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Νίκο Έξαρχο στις 9:00 π.μ. σε εργοτάξια της Ιόνιας Οδού.
– Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Λουκία Κίτσου στις 9:00 π.μ. σε καταστήματα στην Παλιά Αγορά.
– Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Τάκη Τασιούλα στις 10:00 π.μ. στον 1ο σταθμό της Πυροσβεστικής Ιωαννίνων επί της οδού Αρχ. Μακαρίου.
– Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Όλυ Τσουμάνη στις 11:00 π.μ. στον 3ο σταθμό της Πυροσβεστικής και την 5η ΕΜΑΚ, στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων.
– Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Όλυ Τσουμάνη στις 12:00 μ.μ. στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της εταιρείας “Νούσιας”, στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων.
– Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Πρέντζα στις 12:00 μ.μ. στο εργοστάσιο παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων της εταιρείας “HELP”, στην Πεδινή Ιωαννίνων.

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στο πλαίσιο του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- ΟΔΗΓΗΤΗ, στα Λιθαρίτσια, στις 21:30 μ.μ. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μελος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

 

Tags:

, , , , , , , , ,

Leave a Reply