Ιωάννινα: Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΚΚΕ

Tην παρουσίαση του ψηφοδελτίου έκανε η Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων- Θεσπρωτίας του ΚΚΕ Κατερίνα Μιχαλιού.

KKEΥποψήφιοι του ΚΚΕ στο Νομό Ιωαννίνων είναι:
– Νίκος Έξαρχος, οικοδόμος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου Κέρκυρας Λευκάδας του ΚΚΕ, μέλος ΔΣ Συνδικάτου Οικοδόμων Νομού Ιωαννίνων, της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων.
– Όλυ Τσουμάνη, δικηγόρος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου Κέρκυρας Λευκάδας του ΚΚΕ, Περιφεριακή Σύμβουλος Ηπείρου.
– Γιώργος Πρέντζας, νοσηλευτής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου Κέρκυρας Λευκάδας του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ.
– Δημήτρης Τασιούλας, ηλεκτρολόγος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου Κέρκυρας Λευκάδας του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ιωαννιτών, μέλος του ΔΣ της ΓΕΣΕΒΕ.
– Δημήτρης Σδούκος, κτηνοτρόφος, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κόνιτσας.
– Λουκία Κίτσου, εργαζόμενη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Νομού Ιωαννίνων.
– Χριστίνα Τουλκιαρίδου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας του ΚΚΕ, Πρόεδρος του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων και μέλος του ΔΣ του Πανελλαδικού Σωματείου της επιχείρησης «Αρβανιτίδης».

Επίσης, η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη, στα Λιθαρίτσια, στις 9:30, που θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Στηρίζουμε και διακινούμε μαζικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ που θα τυπωθεί τις επόμενες μέρες.

 

Tags:

, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply