Ιωάννινα: «Ημέρα Αγάπης και προσφοράς» την Τετάρτη 14/12/2016 από τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί ως αργά το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α» διοργανώνει εκδήλωση και Τηλεμαραθώνιο για την στήριξη του Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης.

Η «Ημέρα αγάπης και προσφοράς», είναι μία εκδήλωση που πραγματοποιεί κάθε χρόνο πριν τις γιορτές ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιωαννιτών.

«Η αγάπη και η προσφορά είναι το νόημα αυτής της ημέρας», καθώς την ημέρα αυτή εκδηλώνουμε την αγάπη προς τον συνάθρωπό μας, προς όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα.

Καλούμε όλους τους πολίτες, τους φορείς, την εκκλησία, και τις επιχειρήσεις του τόπου μας να προσφέρουν ότι μπορούν «για να στηρίξουμε τη λειτουργία του Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης και παράλληλα να στηρίξουμε και όλους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης. «Μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί»

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί στην αίθουσα Πυρσινέλα του Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών συγκεντρώνουμε συσκευασμένα τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και υποδήματα, είδη υγιεινής και είδη καθαριότητας, παιχνίδια, βιβλία και κάθε οικιακό είδος που είναι διαθέσιμο και χρήσιμο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
– 18:00 Βίντεο
– 18:30 «Καμπάνες Χριστουγέννων» με την νεανική ορχήστρα “DO.RE.MI”.
– 19:00 Παράσταση αφήγησης «Καλικατζαροκατορθώματα και άλλα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια»
– 19:30 Τζαζ Σχήμα του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων
– 20:00 Κώστας Δημητρίου & η μπάντα του
– 21:00 ARS Nova Music School με συμμετοχή του τμήματος έντεχνου – λαϊκού
– 21:30 Folk n’ Roll – ethnic Balkan band
– 22:30 Λαϊκή ορχήστρα Πνευματικό Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών

 

Tags:

, , , , ,