Ιωάννινα: Έρχεται ο 5ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος

Ο 5ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος διοργανώνεται στα Ιωάννινα με διαδρομές 21 Κm και 5 Κm (Night Entry Race). Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 2 Μαΐου 2020, σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Πλατεία Μαβίλη (Λίμνη Παμβώτιδα). Ώρα εκκίνησης: Ημιμαραθώνιος Δρόμος: 19.00 Ώρα εκκίνησης : Αγώνας 5km: 21.30.

Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ιωαννίνων είναι ίσως ο ταχύτερος αγώνας 21km επειδή δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις καιρικές συνθήκες (άνεμο, υψηλή θερμοκρασία). Η διαδρομή είναι μετρημένη και πιστοποιημένη επίσημα από την AIMS (Association of International Marathons and Distance Races), ενώ έχει μηδενική υψομετρική διαφορά. Παράλληλα χαρίζει στους δρομείς μοναδική θέα χάρη στη φυσική ομορφιά του τοπίου.

Το όριο τερματισμού για τον Ημιμαραθώνιο δρόμο είναι οι 2.30 ώρες (150΄) και για τα 5km 1 ώρα (60΄). Μετά το πέρας της παραπάνω χρονικής περιόδου, οι αθλητές θα τρέχουν με δική τους ευθύνη.

Υπάρχει η δυνατότητα για ομαδικές εγγραφές με κόστος 12€ για το plus πακέτο για 10 άτομα και πάνω, χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα Δρόμου. Για περισσότερες πληροφορίες και τη φόρμα εγγραφής παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων (Βαγγέλης Τσίμαρης: 6908383781).

Οι δηλώσεις συμμετοχής (εγγραφή) στους αγώνες γίνονται ηλεκτρονικά στην επίσημη σελίδα του αγώνα: ioanninahalfmarathon.gr/registration και η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 24 Απριλίου και ώρα 15:00.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα εγγραφής στο φυσικό Κατάστημα Eξοπλισμού Αθλητικών Δραστηριοτήτων Fifth Element Adventure Store (Δαγκλή 2 και Παπάζογλου, Ιωάννινα)

Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος: 15€ ενισχυμένο πακέτο με συλλεκτικό αξεσουάρ μαντήλι λαιμού
10€ απλό πακέτο

Αγώνας 5km (Entry Race): 15€ ενισχυμένο πακέτο με συλλεκτικό αξεσουάρ μαντήλι λαιμού
10€ απλό πακέτο.

Περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα του αγώνα.

 

Tags: